Takmer 50-ročná Jennifer Garner na pláži! Trápi ju celulitída? Tu je odpoveď

Jennifer Garner roky patrí k najkrajším hviezdam Hollywoodu a nič na tom nemení ani fakt, že sa pomaly blíži k okrúhlej päťdesiatke.

21.07.2020 14:00
debata

A hoci paparazzi fotografom sa podarí záber zo súkromia slávnej herečky ukoristiť pomerne často, fotografie v plavkách až také časté nie sú.

Jennifer Garner na pláži v Malibu. Foto: Profimedia
Jennifer Garner Jennifer Garner na pláži v Malibu.

Aktuálne však trojnásobná mama dovolenkuje v Malibu a práve tu ju zastihli aj objektívy fotografov. 48-ročná hnedovláska si vykračovala po pláži v dobrej nálade a v dievčenských plavkách. Jej telo zakrývali veselé bodky a volániky v modro-bielej kombinácii. A hoci nešlo o úsporné bikiny, ale o celé plavky, na postavičku Garnerovej bol aj tak príjemný pohľad.

Na jej stehnách nebolo ani len stopy po nepríjemnej celulitíde, ktorá ženy v tomto veku trápi vo zvýšenej miere. Pevná pokožka herečky bola priam ukážková a tak sa Garnerová mohla celkom bez obáv prechádzať pred objektívmi.

Dovolenku si vychutnáva spolu s troma deťmi – Violet, Seraphinou a Samuelom, ktorých otcom je Ben Affleck. Takisto jej na pláži robilo spoločnosť niekoľko priateľov.

Herec Ben Affleck a  Jennifer Garner - archívny... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Herec Ben Affleck a Jennifer Garner - archívny záber.

V roku 2015 ohlásil manželský pár Jennifer Garner – Ben Affleck rozchod. Napriek rozchodu sa Garner o život svojho ex naďalej zaujíma a bola mu nápomocná aj v neľahkom období, kedy opäť prepadol alkoholu. Bola to práve ona, kto ho odviezol do liečebne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....