Ešteže má šortky! Krásnu tvár Hailey Bieberovej zakrýva rúško, ale tie jej nohy...

Manželka speváka Justina Biebera už "zarezáva" v práci. A vyzerá pri tom božsky.

23.07.2020 00:00
debata

Modelka Hailey Bieber (rodená Baldwin) už opäť pracuje. 23-ročná kráska sa vybrala do štúdií v Los Angeles, aby sa zapojila do projektu speváka Miguela.

Hailey Baldwin na ulici v Los Angeles, mieri do... Foto: Profimedia
Hailey Baldwin Hailey Baldwin na ulici v Los Angeles, mieri do práce.

Krásnu manželku Justina Biebera zachytili fotografi na ulici, ako sa ponáhľa do spomínaných štúdií. Pohľad na ňu stál za to, a to aj napriek tomu, že jej peknú tváričku zakrývalo rúško. Oveľa viac však tento raz zaujali sexi nohy vychytenej modelky. Keďže mala na sebe len kratučké šortky a na nohách obuté luxusné sandáliky Bottega Veneta za 1 000 dolárov, jej štíhle nohy naozaj vynikli.

Postavička ako lusk a k tomu neuveriteľne fotogenická tvár jej v roku 2017 vyniesli titul najsexi ženy sveta podľa magazínu Maxim. Na Instagrame ju sleduje 28 miliónov ľudí.

Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky. Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin.

Hailey Bieber, rodená Baldwin, ktorá je dcérou herca Stephena Baldwina, sa v roku 2018 vydala za kanadského speváka Justina Biebera. Ten pred časom priznal, že na svoju krásnu manželku v minulosti žiarlil. Pri pohľade na ňu sa veru niet čomu čudovať. „Bolo viac vecí, na ktorých som musel pracovať. Jedna vec bolo odpustenie. Žiarlivosť bola ďalšia. Neistoty, ktoré som si ani neuvedomoval predtým, než som s ňou začal žiť. Viem, že v mojom živote bolo veľa vecí, slepých miest, o ktorých som predtým ani nevedel,“ opísal Justin Bieber nedávno v relácii "The Biebers on Watch“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Hailey Bieber

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...