Clooneymu by sa pohľad na jeho taliansku ex veru páčil! Jej telo po 40-ke? Bikiny na ňom spievajú

Taliansku moderátorku Elisabettu Canalis pred rokmi preslávil vzťah s Georgom Clooneym.

28.07.2020 00:00
debata (3)

Pekná tmavovláska je už od roku 2014 vydatá, ale nálepky „Clooneyho ex“ sa zrejme nikdy nezbaví. Aj vďaka nej je pre paparazzi fotografov stále lákavým objektom. 41-ročná rodáčka zo Sardínie sa však ich objektívov báť nemusí. Tu je dôkaz!

Elisabetta Canalis počas dovolenky na Sardínii. Foto: Profimedia
Elisabetta Canalis Elisabetta Canalis počas dovolenky na Sardínii.

Aktuálne ju fotografi zachytili počas dovolenky na jej rodnom ostrove. Bikiny na tele mamy 6-ročnej dcérky doslova spievali a jej krivky sú jedna báseň. Ani gram tuku, vypracované bruško, stehná bez náznaku celulitídy. Sexi Clooneyho expartnerka má stále čím zaujať!

Už roky žije v Kalifornii, kde sa v roku 2014 vydala za chirurga z Los Angeles, s ktorým vychováva 6-ročnú dcérku Skyler. Zaujímavosťou je, že svadbu mala v septembri 2014, rovnako ako Clooney.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elisabetta Canalis (@littlecrumb_),

Jej Instagram je priam nabitý sexi fotografiami, na ktorých pózuje v bikinách, v spodnej bielizni či v letných šatách. Na mnohých z nich je takisto zobrazená, ako trénuje doma či v telocvični. Niet preto divu, že svojimi dokonalými krivkami sa rada pochváli – fanúšikom aj fotografom.

Otázkam o svojom slávnom expartnerovi sa úspešne vyhýba. Keď sa v roku 2019 objavila na spoločenskej akcii v Nemecku, pre magazín Gala odpovedala na otázku, ako si pamätá na vzťah so slávnym hercom takto: „Nespomínam si na veľa, len na veci, ktoré sú veľmi osobné a tie si nechávam pre seba, keďže išlo o vzťah.“

Talianska kráska s Clooneym randila 18 mesiacov, než sa v júni 2011 definitívne rozišli. Dôvodom mal byť fakt, že hollywoodsky herec sa odmietal ženiť.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Elisabetta Canalis

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...