Na dlhé nohy švédskej playmate sme takmer zabudli! Ešteže ich ukázala v Saint Tropez

St. Tropez je aj napriek koronakríze medzi slávnymi hviezdami v hľadáčiku ako dovolenkový cieľ aj tento rok. Blond Victoria Silvstedt nemôže chýbať.

03.08.2020 00:00
debata (4)

Leto na vyhľadávanom francúzskom pobreží, ktoré dýcha luxusom, si aktuálne vychutnáva aj známa milovnička plážových dovoleniek, Victoria Silvstedt.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Golden hour #StTropez

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt),

45-ročná niekdajšia playmate, ktorá našla svoj domov v Monaku, to má tak do St. Tropez skutočne len na skok. V uličkách letoviska či na jeho plážach je tak počas leta doslova varená-pečená. Paparazzi na juhu Francúzska sa tak ani nemusia veľmi namáhať, hviezdičky v bikinách sa im ponúkajú doslova na striebornom podnose. A nielen im!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy anywhere I can see Ocean ‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt),

Victoria Silvstedt je aktívna aj na Instagrame, kde jej luxuský život plný dovoleniek, jácht a večierkov sleduje vyše 750 000 fanúšikov. O sexi zábery v bikinách či tesných topoch tak nemajú jej sledovatelia núdzu, blond dračica sa nimi chváli takmer každý deň. Na jednom zo zverejnených záberov pózuje na jachte a do očí bijú práve jej dlhé štíhle nohy. Rovnako je tomu tak aj na zábere, kedy sa vystavuje slnečným lúčom len v kratučkých šortkách.

Rodená Švédka sa preslávila ako modelka magazínu Playboy potom, čo sa v roku 1993 stala jednou z finalistiek Miss World. V 90-tych rokoch sa objavovala aj vo videách Playboya.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Silvstedt #Saint Tropez

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...