Speváčka Rita Ora na Ibize! Paparazzovia v pozore, ukázala krivky aj milenca

Aj ona strávila niekoľko mesiacov v karanténe. A rovnako ako množstvo jej šoubiznisových kolegov si aj ona momentálne užíva uvoľnenie pandemických opatrení na luxusnej dovolenke. Reč je o speváčke Rite Ore.

04.08.2020 09:06
debata (8)
Speváčka Rita Ora si užíva dovolenku na Ibize.... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Speváčka Rita Ora si užíva dovolenku na Ibize. Bez horného dielu plaviek. Speváčka Rita Ora si užíva dovolenku na Ibize. Bez horného dielu plaviek.

Dáma, ktorá má na konte hity ako Anywhere či Let me love you, sa už niekoľko dní nachádza na španielskom ostrove Ibiza, kam odcestovala so skupinou kamarátok, ale tiež v spoločnosti nového partnera. Jeho totožnosť odhalili médiá len pred pár týždňami a je pomerne prekvapivá. Ora sa totiž dala dokopy s gréckym režisérom Romainom Gavrasom, synom ešte slávnejšieho filmového tvorcu Costu Gavrasa.

Kde sa dvojica zoznámila, nie je celkom jasná. Pri pomerne bohatom sociálnom živote krásky z kosovskej Prištiny sa však dá predpokladať, že to bolo na niektorej zo spoločenských udalostí ešte pred pandémiou koronavírusu. Alebo na niektorej zo súkromných párty, ktoré sa vraj v Londýne odohrávali aj počas pandémie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

sunbathing series. Starts now.... who else gets bored when sunbathing?

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

Každopádne, na dovolenke na Ibize, kde nemohli chýbať ani paparazzovia, nezaujal len nový partner. Dvadsaťdeväťročná Ora sa totiž bez ostychu vyzliekla len do bikinových nohavičiek, horný diel bikín odložila na ležadlo. A tak sa reportérom naskytol pohľad na jej odhalené bujné krivky.

O tom, že Ora sa vôbec neostýcha, však svedčia aj momentky z jej vlastného Instagramu. Áno, chápete správne, aj tam zverejnila zábery hore bez. Na pláži však nebola jediná. Aj časť jej kamarátok má zjavne rada opaľovanie sa hore bez.

O pár dní neskôr potom Oru zachytili v spoločnosti o generáciu staršej britskej topmodelky Kate Mossovej. Celebritná dvojica si spoločne vyrazila na obed v jednej z vychýrených reštaurácií na Ibize.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #hore bez #milenec #Ibiza #Rita Ora

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...