Ibrahimovič ukázal telo gréckej sochy! Jeho čoskoro 50-ročná Helena tiež prekvapí

Čas dovoleniek si ani v čase koronakrízy nenechali ujsť mnohé hviezdy šoubiznisu či športového sveta. V týchto dňoch sa ku nim pridal aj futbalový "veterán" Zlatan Ibrahimovič s rodinou.

08.08.2020 00:00
debata (10)
Futbalista Zlatan Ibrahimovič na jachte v Saint... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Futbalista Zlatan Ibrahimovič na jachte v Saint Tropez. Futbalista Zlatan Ibrahimovič na jachte v Saint Tropez.

Rodák zo Švédska, ktorý v októbri oslávi 39. narodeniny, odletel do francúzskeho Saint Tropez a tam si spoločne s celou rodinou a skupinou priateľov prenajal luxusnú jachtu. Dotieravým objektívom paparazzov, ktorí striehnu na Francúzskej riviére už niekoľko týždňov, sa však nevyhol.

Objektívy zachytili slávneho hráča pri relaxe, keď sa slnil a užíval si výhľad na more. Nedá sa rozhodne prehliadnuť, že 195 centimetrov vysoký futbalista sa môže pýšiť skutočne urastenou postavou a svalmi, ktoré vyzerajú ako vytesané z kameňa. Porovnávať ho s podobou starovekých gréckych sôch nie je v tomto prípade rozhodne odvážne.

Manželka Zlatana Ibrahimoviča, blondínka Helena... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
550309702 Manželka Zlatana Ibrahimoviča, blondínka Helena Seger na jachte v Saint Tropez.

Ibrahimovič bol od útleho veku veľkým fanúšikom športu a pohybu. Profesionálna vrcholová futbalová kariéra ho len podporila v tom, aby sa udržiaval vo forme. Narozdiel od mnohých kolegov, ktorí sú často z behania po trávniku veľmi štíhli a šľachovití, si však Ibrahimovič pestuje svalnatú atletickú figúru.

Pohľad paparazzov však nepadol počas uplynulých dní len na otca dvoch synov, ale aj na jeho životnú partnerku a ich mamu Helenu Segerovú. Dvojica tvorí pár už od roku 2002, o štyri roky neskôr sa vzali. Od počiatku ich vzťahu najmä v médiách pútal pozornosť ich vekový rozdiel, keďže bývalá modelka je od Ibrahimoviča staršia o 11 rokov (koncom augusta oslávi 50. narodeniny). Aj fotografie zo Saint Tropez sú však dôkazom, že sa mama dvoch synov udržiava v ukážkovej forme. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #jachta #Zlatan Ibrahimovič #Saint Tropez #Helena Seger

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...