Priam dokonalé telo? Tina Kunakey, ktorá pobláznila Cassela, na Mykonose!

Ešte v tínedžerskom veku upútala ako modelka, neskôr prekvapila po boku slávneho francúzskeho herca Vincenta Cassela. Z romániku, ktorému mnohí nedávali veľké šance, je manželstvo. A modelka Tina Kunakey fascinuje naďalej.

09.08.2020 00:00
debata
Modelka Tina Kunakey počas svojej dovolenky na... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Modelka Tina Kunakey počas svojej dovolenky na Mykonose. Modelka Tina Kunakey počas svojej dovolenky na Mykonose.

Najnovšie zachytili objektívy dlhonohú krásku z Francúzska, ktorej v žilách koluje exotická krv, na pláži ostrova Mykonos. Vychytená destinácia smotánky prilákala príťažlivú modelku v spoločnosti priateľov a brata Zakariho.

Kunakey sa objavila najprv na jednej z pláži priliehajúcej k obľúbenému baru, potom ju bolo možné vidieť aj na prenajatej jachte – v žltých bikinách a predvádzajúc dokonalé krivky. Dvastaťtriročná mamička dcérky Amazonie, ktorej otcom je práve herec Cassel, je skutočným magnetom pláže. Treba však tiež povedať, že na Mykonose sa to kráskami s podobnou fyzickou výbavou doslova hemží.

Iba nedávno na tomto romantickom a poriadne drahom ostrove dovolenkovala aj brazílska topmodelky Izabel Goulart so svojím partnerom Kevinom Trappom. Niekdajšia tvár značky Victoria's Secret predviedla dokonalé telo nielen v plavkách, ale aj počas večerných prechádzok v meste v provokatívnych letných šatách či priehľadnej sukni.

Počas jednej z týchto prechádzok ju v uličkách Mykonosu odchytilo aj trio známych slovenských blondínok. Reč je o lekárke Alene Pallovej, jej podnikateľskej spoločníčke Romane Škamlovej a bývalej Miss Anne Amenovej. Dôkazom je záber na Amenovej Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Girls trip #mykonos @romanaskamlova @alenapallova @izabelgoulart

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Amenova (@anna_amenova),

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Vincent Cassel #Tina Kunakey

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...