Zviedla Ronalda aj Balotelliho! Sexbomba Fico ale už 'sedí' na krku inému...

Slnečný Mykonos je momentálne centrom dovolenkového diania európskej, ale aj americkej smotánky. Medzi hosťami sa však objavila aj kráska z bulváru, ktorú spájali so slávnymi futbalistami.

11.08.2020 00:00
debata (4)
Modelka Raffaella Fico a jej údajný nový... Foto: SMTK / The Photo One / Profimedia
Modelka Raffaella Fico a jej údajný nový priateľ Giulio Fratini na gréckom ostrove Mykonos. Modelka Raffaella Fico a jej údajný nový priateľ Giulio Fratini na gréckom ostrove Mykonos.

Reč je o Raffaele Fico, talianskej modelke a takzvanej „glamour-girl“, ktorá vraj stihla v minulosti poblázniť slávneho futbalistu Cristiana Ronalda. S ďalším športovcom zo zeleného trávnika, futbalistom Mariom Balottelim má dokonca dnes už 7-ročnú dcérku Piuu.

Minulosť tejto vnadnej dámy sa tiež podľa viacerých zdrojov spájala aj s ex-premiérom Talianska Silviom Berlusconim. Raffaela mala byť pravidelnou ozdobou jeho tajných divokých večierkov, ktoré politik organizoval pre svojich vplyvných priateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

• My Sunset #photooftheday #picoftheday #tags #tagstagram #daily #instadaily #instaphoto #tagforlikes #sunset

Príspevok, ktorý zdieľa ficoraffaella (@ficoraffaella),

Po boku 32-ročnej brunetky, rodáčky z talianskeho mestečka Cercola, však dnes už stojí nový muž. A ako dokazujú zábery z Mykonosu, občas sa ocitne aj v (ne)závideniahodnej pozícii. V jednom momente dvojicu objektívy zachytili, ako Raffaela sedí novému milencovi na pleciach, zviera ho stehnami okolo krku a on sa ponára do vody.

Fešák, ktorého zachytili paparazzovia po boku Talianky je jej krajan a nie je to žiaden neznámy muž. Ide totiž o Giulia Fratiniho, známeho talianskeho hoteliéra. Od príťažlivej (a zjavne umelo vylepšenej) Ficovej sa nedokázal počas uplynulých dní ani odtrhnúť.

Zaujímavé však je, že na jeho Instagrame sa neobjavil ani jediný záber v spoločnosti sexy tmavovlásky. Fratini sa akurát pochválil momentkou seba samého z bazéna s výhľadom na horizont gréckeho ostrova. O tom, že bol v tom čase s Ficovou, však niet pochýb. Kráska totiž zdieľala záber z rovnakého bazéna…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

• #moodoftheday #nofilters #nomakeup #acquaesapone #instadaily #instaday #photooftheday #tags #daily

Príspevok, ktorý zdieľa ficoraffaella (@ficoraffaella),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

• Golden Hour

Príspevok, ktorý zdieľa Giulio Fratini (@fratinig),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #milenec #Mykonos #Raffaela Fico

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...