To je záber! Západ slnka nad hriešnym telom 40-ničky Nicole Scherzingerovej

Speváčka a porotkyňa televíznych šou Nicole Scherzinger si dokáže užívať život aj svet okolo nej!

17.08.2020 00:00
debata

Našťastie, o top okamihy sa dokáže podeliť aj so svojimi fanúšikami na Instagrame, ktorých má 4,5 milióna. A tak sa môžeme kochať zábermi, ktoré sú naozaj úchvatné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Watching the sunset from heaven ☁️ @sugarbeachviceroy

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Havajská rodáčka pred mesiacom oslávila 42. narodeniny, ako inak, spolu s jej láskou, urasteným športovcom Thomom Evansom. Aktuálne si spoločne vychutnávajú relax na karibskom ostrove St. Lucia. Speváčka kapely The Pussycat Dolls práve z tohto nádherného miesta opäť pošteklila fantázie svojich fanúšikov.

Poslala im pozdrav, ktorý ju zachytáva v bielych bikinách na lehátku, keď v pozadí zapadá slnko. Nádherný záber plný pohody a relaxu môže v mnohých vyvolať spomienky na pomalé letné večery, kedy sa človek len tak kochá pohľadom do diaľok.

V tomto prípade sa však dá kochať nielen nádhernou oblohou, ale aj sexi telom slávnej krásky. Iste, v jej prípade nejde o nič nové či prekvapujúce, podobných záberov ponúka fanúšikom často. A predsa sa vždy znovu a znovu dočká pochvalných komentárov na jej vytrénovanú postavičku.

Tá však nie je zadarmo. S jej partnerom ju spája okrem lásky aj ohromné nadšenie pre pohyb a zdravý životný štýl. Aj to je nepochybne dôvod, prečo na všetkých záberoch v bikinách vyzerá špičkovo. Podobne, ako na červených kobercoch.

Speváčka Nicole Scherzinger.
Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...
+6Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...