Kvapky vody na tele a sexi póza k tomu! Komička Evelyn ako Miss mokré tričko

Čerstvá tridsiatnička pošteklila fantázie svojich fanúšikov, pozrite sa na ňu!

17.08.2020 12:45
debata (2)

Slovensko v piatok večer spoznalo novú Miss na rok 2020. Ako zo súťaže, ale iného tipu – Miss mokré tričko – sa počas víkendu predviedla aj známa blondínka na svojom Instagrame. Obľúbená komička Evelen!

Pred objektívom fotografa sa ukázala v krátkom tričku a ružových šortkách, po tele jej stekali kvapky vody. A keďže mokré bolo aj jej biele tričko, stalo sa pred objektívom sčasti priehľadným. Evelyn tak „pošteklila“ fantázie svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame 210 000. A ne­zabudla pridať ani sexi pózu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Horúce leto s @borishanecka ❤️ Tričko : @borishanecka Make up : @milanwtf Foto : @jakubgulyas

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

Fotka s popiskou „horúce leto“ sa fanúšikom páčila, komička si za ňu vyslúžila množstvo pochvaľných komentárov. Ako to však už býva, nie každému sa človek dokáže trafiť do vkusu a tak sa sem-tak objavil pod horúcim záberom aj komentár menej príjemný.

Evelyn, vlastným menom Eva Kramerová, v máji oslávila okrúhlu tridsiatku. Na svojom konte má okrem vtipných skečov aj niekoľko filmových či seriálových rolí. Rodáčka z Dolného Kubína si zahrala v komédiách LOVEnie (2019) aj Cuky Luky Film (2017), ale menšiu rolu dostala aj vo filme Martina Šulíka Tlmočník (2018).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #Eva Kramerová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...