Skoro ako v Playboy! Dara Rolins na nových záberoch celkom nahá. Veď jej vidieť aj...

Patrila medzi prvé domáce celebrity, ktoré sa kedysi vyzliekli pre pánsky magazín Playboy. Písal sa rok 1999 a Dara Rolins bola na záberoch ešte bez vylepšení. Najnovšie fotografie majú od tých "starých" ďaleko, no Dara Rolins aj tentoraz poriadne provokuje.

17.08.2020 10:59
debata (10)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je mi úplne jasné, že nikdy, v žiadnej súvislosti nenastane stav, že sa všetko bude páčiť všetkým:). A paradoxne "nahota", ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou. A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle @grade_magazine spôsobili mierny rozruch (nie, nemyslím tým že ich riešili v každej rodine:)) Viem že VŽDY keď "vybočím z rady" a občas stačí aj mierne, ako keď si dám na show parochňu- dám do pohybu emócie všetkého druhu:). A priznávam, robiť "rozruch" k mojej profesii vlastne patrí, takže sem s nimi, beriem všetky! Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou JE, že byť nahá ma baví:). Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko čo mi spôsobí motýľov v bruchu, ten nádych "zakázaného", či už fotka, film, pesnička...alebo človek. A chcem povedať, že sa tieto veci vekom príliš nemenia. Sex ma baví viac ako kedy pred tým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobený faktom, že som mama. Som ŽENA v prvom rade. A či sa to niekomu páči alebo nie, chcem si to užiť❣️Nemám pravdu, ženy:)?!?!#podmeSiRobitCoChceme #nikomuTymNeublizujeme #voSvojichEmociachSomExtremna #lenTakChcemZit #kedNaToMasTakSiMaChyt #kymChcesBud

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Speváčka, ktorá dlhé roky žije v Prahe a patrí medzi najznámejšie hviezdy českého aj slovenského šoubiznisu, sa nechala nafotiť pre magazín Grade. Nebolo to prvýkrát, no prvýkrát pre tento magazín pózovala celkom nahá.

Záber, na ktorom stojí v okne a svetlo jemne rozostiera nahé telo, zdieľala aj na svojom Instagrame. Z fotografie je jasné, že čitatelia budú môcť v časopise obdivovať aj Rolinsovej vylepšené poprsie.

Štyridsaťsedemročná speváčka k fotografii poznamenala, že chápe, že môže vyvolať rozruch. „Paradoxne nahota, ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou. A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle spôsobili mierny rozruch,“ napísala Rolins. „Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou je, že byť nahá ma baví,“ pokračovala pod záberom speváčka, ktorá sa dokonca na sociálnej sieti rozhovorila o svojom vzťahu k sexu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bali storytelling v aktuálnom čísle @grade_magazine OUT NOW

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

„Sex ma baví viac ako predtým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobený faktom, že som mama. Som žena v prvom rade. A či sa to niekomu páči, alebo nie, chcem si to užiť,“ doplnila ešte Rolins, ktorú pre magazín fotografoval Lukáš Kimlička.

Mimochodom, rovnaký magazín priniesol pred pár mesiacmi sériu aktov tehotnej Dominiky Cibulkovej, ktoré rovnako vyvolali veľkú diskusiu v spoločnosti a dokonca prinútili spomenutého Kimličku reagovať na slová internetových kritikov.

Uplynulý piatok sa Dara Rolins objavila ako jedna z účinkujúcich na finále šou Miss Slovensko 2020 a pred kamerami vystúpila s raperom Kalim. Prekvapila tiež parochňou z dlhých rovných vlasov.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #sex #Instagram #Dara Rolins #Grade

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...