Stalloneho dcéry v bikinách (asi) neprekvapia, ale manželka... fíha, to je telo!

O tom, že ratolesti herca Sylvestra Stalloneho a jeho manželky Jennifer Flavinovej sa vydarili (teda určite aspoň vizuálne!), netreba pochybovať. A pre tých, ktorí by chceli sú tu zábery z pláže...

18.08.2020 00:00
debata
Sophia Stallone (vľavo) a Sistine Stallone -... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sophia Stallone (vľavo) a Sistine Stallone - dve z troch dcér slávneho herca a režiséra, si užívali na pláži v Malibu s rodinou. Sophia Stallone (vľavo) a Sistine Stallone - dve z troch dcér slávneho herca a režiséra, si užívali na pláži v Malibu s rodinou.

Počas uplynulého víkendu v Malibu sa objavila takmer celá rodina slávneho filmového Rockyho. Okrem sedemdesiatnika Stalloneho nechýbala jeho manželka Jennifer, ale ani dve staršie dcéry – 23-ročná Sophie a o rok mladšia Sistine. A vďaka tejto ženskej zostave bolo okamžite postarané o pozornosť aj prílev paparazzov do pobrežnej lokality.

Hoci Sylvester Stallone zostal celý čas v šortkách a tričku, jeho pôvabné dcéry takmer okamžite po príchode vyrazili do mora. Pohľadu na ne sa nevyhol asi nikto v tesnej blízkosti pár desiatok metrov. Dievčatá totiž pútajú záujem svojimi modelkovskými mierami aj neprehliadnuteľnými pôvabmi.

Bývalá topmodelka Jennifer Flavin (vpravo) s... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bývalá topmodelka Jennifer Flavin (vpravo) s jednou zo svojich dcér na pláži v Malibu. Bývalá topmodelka Jennifer Flavin (vpravo) s jednou zo svojich dcér na pláži v Malibu.

Štíhle a vyšportované postavy sú zjavne výsledkom génov, ale aj vedeniu ich rodičov k hodnotám zdravého životného štýlu. Skvelým dôkazom je v tomto prípade vlastne aj 52-ročná Jennifer Flavin.

Mama troch dievčat a dlhoročná Stalloneho manželka sa vyzliekla do dvojdielnych bikín a bieleho bavlneného tielka a vyrazila do vody. A aj v jej prípade rozhodne platilo, že nejeden návštevník pláže musel hvizdnúť obdivom. Flavinovej forma je skrátka ukážková, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Sylvester Stallone #Malibu #dcéry #Jennifer Flavin

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...