Kyprá konkurentka Ashley Grahamovej v bikinách! Ako sa vám páči?

Britská modelka Iskra Lawrence (29) sa v apríli stala po prvý raz mamou.

26.08.2020 00:00
debata (6)

Slávna plus size hviezda priviedla na svet syna, ktorého porodila v domácom prostredí, o čom informovala svojich fanúšikov na Instagrame.

Plus size modelka  Iskra Lawrence na pláži v... Foto: Profimedia
Iskra Lawrence Plus size modelka Iskra Lawrence na pláži v Malibu.

Spolu so synom aj partnerom, Philipom Payneom, sa vybrala na pláž v Malibu. Tu si spokojná trojčlenná rodinka vychutnávala slnečné lúče aj vodu. Vychytená modelka sa o žiadnu nenápadnosťna pláži nepokúšala, skôr naopak! Na sebe mala výrazné ružové bikiny, ktoré priam bili do očí. Hlavu si pred slnkom chránila klobúkom.

Len pred pár dňami na svojom Instagrame, kde ju aktuálne sleduje 4,5 milióna ľudí, zverejnila niekoľko cvikov, vďaka ktorým sa udržiava fit. Aj takto chce slávna blondínka inšpirovať ostatné mamičky, ktoré túžia po pôrode zhodiť nabrané kilá.

Po pôrode si na chvíľu dala od sociálnych médií pauzu, aby sa mohla úplne sústrediť na svojho synčeka. Už nejaký čas je však späť a fanúšikov zásobuje rôznymi zábermi z jej života – napríklad aj spoločnými rodinnými zábermi.

Zaujímavosťou je, že Iskra Lawrence sa stala mamou len pár mesiacov potom, ako svoje prvé dieťa priviedla na svet iná slávna plus size modleka, vychytená Američanka Ashley Geraham.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Ashley Graham #Iskra Lawrence

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...