Nič pre závistlivcov! 47-ročná Paltrow v bikinách. Jej telo - to je jedna báseň

Oscarom ovenčenej herečke, ktorá o pár dní oslávi 48. narodeniny, je veru čo závidieť!

27.08.2020 00:00
debata (8)

Len pred pár dňami si vyšla oscarová herečka Gwyneth Paltrow zabehať po New Yorku. Športové veci aktuálne vymenila za bikiny. A tie sú jasným dôkazom, že šport a zdravý životný štýl u tejto ženy naozaj fungujú.

Gwyneth Paltrow na pláži v Hamptons. Foto: Profimedia
Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow na pláži v Hamptons.

K vode sa vybrala v obľúbenej destinácii Newyorčanov, v Hamptons. Hviezda, ktorá v septembri oslávi 48. narodeniny, si obliekla pruhované bikiny. A tie toho veru na jej tele veľa nezakryli. Dvojnásobná mama tak pred ostatnými dovolenkármi predviedla nielen sexi bruško, ale aj dokonalé stehná či zadok bez náznaku celulitídy. Nejedna rovesníčka musí pri pohľade na blond herečku len prehltnúť od závisti – dva roky pred 50-kou má takúto postavičku máloktorá smrteľníčka.

Nielen ona, ale aj jej manžel, scenárista Brad Falchuk, má rok pred okrúhlou päťdesiatkou telo mladíka. Vo forme sa udržiava pravidelnými športovými aktivitami. Ako dvojica si tak v tejto oblasti rozhodne rozumejú.

Paltrow je dvojnásobnou mamou – otcom herečkiných detí je jej exmanžel, spevák Chris Martin (43). So 16-ročnou dcérou Apple Paltrow vychováva aj syna, 14-ročného Mosesa. Prominentný párik žil v manželstve v rokoch 2003 až 2016. Po ich rozvode sa v roku 2018 Paltrow opäť vydala a jej manželom sa stal spomínaný fešák Brad Falchuk (49).

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #pláž #postava

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...