Legendárny Ronaldo oddychuje na jachte! A milenka? Aha, ako si užíva jeho bruško...

Po skončení aktívnej futbalovej kariéry prešiel výraznou vizuálnou premenou. Futbalová hviezda Ronaldo, rodák z Brazílie, sa poriadne zaoblila. Jeho mladšej partnerke to však zjavne neprekáža.

04.09.2020 00:00
debata
Futbalová legenda Ronaldo a jeho partnerka... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Futbalová legenda Ronaldo a jeho partnerka Celina Locks si spoločne užívali na Formentere. Futbalová legenda Ronaldo a jeho partnerka Celina Locks si spoločne užívali na Formentere.

Paparazzovia ešte koncom augusta zhotovili zábery neďaleko pobrežia Formentery, kde sa 43-ročný Ronaldo vybral s celou rodinou. Samozrejme, nechýbala ani jeho partnerka Celiná Locks, s ktorou tvoria pár od roku 2015.

Štíhla blondínka, mladšia od športovej hviezdy o 14 rokov, sa predvádzala v miniatúrnych bikinách a užívala si oddychové atmosféru. Reportéri dvojicu zachytili na člne, kde spoločne oddychovali a dohliadali na futbalistove deti.

Locks sa nežne uložila priamo na futbalistovo výraznejšie zaoblené brucho a pôsobila veľmi spokojne. To isté však platí aj pre Brazílčana, ktorého kedysi radili medzi najlepších futbalistov na svete. So svojím prírastkom na váhe vraj spočiatku nebol spokojný, no potom sa s ním zmieril.

Futbalista Cristiano Ronaldo, menovec a tiež... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Cristiano Ronaldo Futbalista Cristiano Ronaldo, menovec a tiež úspešný nasledovník brazílskeho Ronalda.

Podľa zdrojov z jeho okolia je Ronaldo rád, že si môže užívať život a keďže je veľký jedák a gurmán, často si vychutnáva dobré jedlo.

Narozdiel od brazílskeho Ronalda sa ten portugalský, futbalista Cristiano Ronaldo pýši takmer dokonalým vyšportovaným telom, ktoré aj veľmi rád predvádza. Otázne je, či sa tak dobre oddychuje na „kamenných tehličkách“ na bruchu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #partnerka

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...