Benátska pláž zlákala Thurmanovej dcéru: Plavky? Načo! Stačí podprsenka...

Do Benátok na filmový festival priniesla nový film, ale to herečke Mayi Hawkeovej nebránilo ani v tom, aby si užila slávne európske mesto.

08.09.2020 00:00
debata (6)
Herečka Maya Thurman Hawke si užívala pláž v... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Herečka Maya Thurman Hawke si užívala pláž v Benátkach len v dámskej bielizni. Herečka Maya Thurman Hawke si užívala pláž v Benátkach len v dámskej bielizni.

Dcéra hviezdy Umy Thurmanovej sa dokonca tak tešila na talianske more, že si nerobila starosti s plážovou garderóbou. Alebo si ju doma zabudla pribaliť do kufra. Paparazzovia ju totiž v Benátkach zvečnili v mori oblečenú len v spodnej bielizni.

Dvadsaťdvaročná herečka, ktorú preslávilo najmä účinkovanie v hite Netflixu – seriáli Stranger Things, sa na pláži predvádzala v čiernej čipkovanej podprsenke a tanga nohavičkách, ktoré odhalili výrazným spôsobom jej pozadie. Hawkeovej to však zjavne neprekážalo a na fotoreportérov skrátka „zabudla“.

Herečka Maya Hawke v kreácii Atelier Versace na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Maya Hawke v kreácii Atelier Versace na predstavení snímky Mainstream. Herečka Maya Hawke v kreácii Atelier Versace na predstavení snímky Mainstream.

Večer predtým ako sa americká kráska predvádzala na morskom pobreží, sa svet dočkal aj jej „červenokobercovej“ podoby. A tá bola veru mimoriadne príťažlivá. Mayu Hawkeovú obliekol na slávnostnú premiéru Atelier Versace a šaty telovej farby dokonale zvýrazňovali jej ženské krivky a robili z nej hotovú antickú sochu. Luxusný dojem potom dodávali zlaté pliešky našívané po celej sukni až smerom na zem. Hawke vyzerala v kreácii na sobotňajšej premiére jej snímky Mainstream naozaj zvodne a sošne.

Nedeľňajší program festivalu sa tiež niesol v znamení žien, do Benátok totiž svoj film The World to Come priniesla režisérka Mona Fastvald. Spolu s ňou aj dve herecké hviezdy Katherine Waterston a Vanessa Kirby. Obe dámy na červenom koberci vyzerali úchvatne, jedna v značke Prada, druhá v modeli od Armani Privé. Viac nájdete v našej galérii.

Herečka a členka poroty Ludivine Sagnier v...
Herečka Vanessa Kirby v kreácii Armani Privé na...
+11Herečka a prezidentka poroty Cate Blanchett na...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Benátky #pláž #spodná bielizeň #Maya Hawke

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...