Carmen Geiss predvádza napumpovaný dekolt v bikinách! Čo tie vlasy, píšu fanúšikovia

Milionárka a televízna hviezda Carmen Geiss (55) si vychutnáva leto.

10.09.2020 00:00
debata

Ale ani v tomto období nezabúda na svojich fanúšikov, ktorých má svojrázna televízna tvár vyše 650 000. Ako je už u nej zvykom, nevyhýba sa ani záberom v bikinách – či, výstižnejšie povedané, pýši sa nimi pomerne často.

Urobila tak aj pred nedávnom, kedy svoju trénovanú postavičku s napumpovaným dekoltom ponúkla objektívu. Zelené bikiny na tele 55-ročnej Carmen sa páčili tisícom fanúšikov, ale, ako to už býva, našli sa aj takí, ktorým sa fotografia na lodi až tak nepáčila. Svoje kritické reakcie bez ostychu poslali do sveta.

Niekoľkí fanúšikovia sa pozastavovali nad účesom dvojnásobnej mamy. „Carmen, čo sa stalo s tvojimi vlasmi?“, pýtali sa v komentároch. Pravdou je, že na blond hrivu je svojrázna milionárka zvlášť citlivá, na záberoch si však s jej úpravou ťažkú hlavu nerobila. Vlasmi však kritika zverejneného záberu nekončí – podaktorým fanúšikom sa zdá, že milionárka si záber vylepšila photoshopom – či je to tak, posúďte sami.

Svojrázni milionári Carmen a Robert sa pred oltár postavili v roku 1994, predtým však spolu už niekoľko rokov randili. Vychovávajú dve dcéry Shaniu (16) a Davinu (17). Ich šou sa na obrazovky RTL 2 dostala v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...