Bieberova ex s novým milencom na pláži: Nechýbali sexy krivky a nežné gestá

V minulosti ju spájali so spevákom Justinom Bieberom. Koniekoncov, aj vďaka nemu sa modelka a dídžejka Chantel Jeffries zviditeľnila na americkej šoubiznisovej scéne. A pribudli jej fanúšikovia na Instagrame. Už niekoľko mesiacov je po jej boku aj nový partner.

10.09.2020 00:00
debata (2)
zväčšiť Modelka a dídžejka Chantel Jeffries si užívala... Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka a dídžejka Chantel Jeffries si užívala slnko a more v San Lucas. Spoločnosť jej robil nový partner - hudobník Andrew Taggart z formácie The Chainsmokers. Modelka a dídžejka Chantel Jeffries si užívala slnko a more v San Lucas. Spoločnosť jej robil nový partner - hudobník Andrew Taggart z formácie The Chainsmokers.

Dvadsaťsedemročná brunetka, ktorej krivky s radosťou fotí nejeden paparazzi, sa v uplynulých dňoch objavila na pláži v mexickom letovisku Cabo. Nebola však sama. Spoločnosť jej robil Andrew Taggart z hudobnej formácie The Chainsmokers.

Dvojica sa vôbec prvýkrát objavila spolu na verejnosti koncom júla, keď si vyrazili na večeru v Hamptons neďaleko New Yorku. O tom, že príťažlivá brunetka sa okamžite zahľadela do fešáka z hudobného sveta, svedčili aj zábery na jej Instagrame. Zverejnila vtedy momentky, ako nežne bozkáva o tri roky staršieho Taggarta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ceejay The Dj (@chanteljeffries),

Hoci vzťahy vo svete amerického šoubiznisu majú obmedzené trvanie, nové momentky naznačujú, že hrdličky sú stále do seba po uši zamilované. Na mexickej pláži si užívali spoločne relax, zhovárali sa a nechýbali ani objatia a bozky.

V minulosti okrem Biebera spájali Jeffriesovú aj s dídžejom a producentom Diplom. Ako tvrdia zdroje z jej okolia, dvojica sa krátky čas stretávala a randila spolu, no k ničomu viac nedošlo. „Skrátka im to spolu nefungovalo,“ citovali americké médiá nemenovaný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #Chantel Jeffries

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...