Dôvodov na úsmev má fakt dosť! Olivia Wilde na pláži rozdávala dobrú náladu

Tomu sa hovorí spokojnosť! Ale herečka a režisérka Olivia Wilde má na ňu vlastne hneď niekoľko dôvodov.

11.09.2020 00:37
debata
Herečka Olivia Wilde v jednodielnych plavkách... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Olivia Wilde v jednodielnych plavkách na pláži v Malibu. Herečka Olivia Wilde v jednodielnych plavkách na pláži v Malibu.

Život americkej krásky, ktorú svet kedysi začal vnímať najmä ako sexbombu a držiteľku rozmanitých titulov o najsexi ženu v pánskych magazínoch, sa za posledné roky poriadne zmenil.

Po drobných rolách prišli väčšie aj serióznejšie, z Wildeovej sa stala dvojnásobná mama a v profesionálnej sfére sa jej začalo dariť aj za kamerou. Možno aj to je dôvod, prečo 36-ročná dáma pôsobila tak spokojne a šťastne, keď ju nedávno zachytili objektívy na pláži v Malibu.

Wilde si vyrazila na pláž v sprievode rodiny a bez ohľadu na prítomnosť paparazzov sa s energiou a nadšením hodila do osviežujúcich vĺn oceána. Fotografom sa tiež naskytol pohľad na jej ženskú figúru v jednodielnych plavkách. Olivia Wilde v nich predvádzala hrdo ženskejšiu a kyprejšiu figúru, ktorú na sociálnych sieťach ocenili mnohé ženy aj muži.

Herečka Olivia Wilde stavila na nohavicový overal. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Olivia Wilde stavila na nohavicový overal. Herečka Olivia Wilde stavila na nohavicový overal.

Hoci v minulosti Wildeovú škatuľkovali aj médiá len do pozície tej „sexy krásky v bikinách“, už niekoľko rokov herečka dokazuje svoju všestrannosť a umelecký talent. Jej celovečerný režisérsky debut Booksmart zožal pozitívne ohlasy. Budúci rok začne Wilde pracovať na novinke Don't worry darling, v ktorej si okrem réžie plánuje aj zahrať a podľa správ amerických médií ju následne čaká aj nakrúcanie filmového príbehu z marvelovského univerza, ktorý bude sústredený na hlavnú ženskú hrdinku – Spider-Woman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #pláž #spokojnosť

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....