Odpadnete! Komu patrí toto bruško s tehličkami? Takmer 50-ročnej Caprice

Niekdajšia modelka a úspešná podnikateľka Caprice Bourret (48) možno nepatrí medzi najsledovanejšie hviezdy na Instagrame, ale pohľad na ňu bezpochyby stojí za to.

15.09.2020 00:00
debata (1)

Americká blondínka, ktorá dlhodobo žije v britskej metropole, sa nechala vidieť počas tréningu priamo na londýnskej ulici. Tehličky na jej vypracovanom bruchu priam kričali o pozornosť – znie priam neuveriteľne, že táto dáma o necelé dva roky oslávi okrúhlu 50-ku.

Niekdajšia modelka Caprice Bourret  trénuje v... Foto: Profimedia
Caprice Bourret Niekdajšia modelka Caprice Bourret trénuje v uliciach Londýna.

A to je navyše mamou dvoch malých synov, ktorí prišli na svet v roku 2013. Jedného z nich vynosila sexi blondínka sama, druhého jej porodila náhradná matka. Ako Caprice Bourret opísala pre magazín Hello!, so svojím manželom sa spoznala ako 39-ročná a veľmi túžila po potomkovi. Preto sa s partnerom rozhodli pre náhradnú matku. Zároveň však skúšali aj umelé oplodnenie a to sa im takisto podarilo. Zaujímavosťou je, že chlapci sa narodili len týždeň po sebe – Caprice Bourret ich tak vychováva ako dvojičky. Svoju cestu za deťmi opísala ako zázrak, za ktorý je nesmierne vďačná.

Na svojom Instagrame synov ukazuje len málokedy, naopak, zábery svojho sexi tela ponúka svojim fanúšikom pravidelne. Takisto sa delí o zábery zo svojich tréningov, ktoré sú pod jej špičkovou postavičkou podpísané.

Ako modelka sa objavila na stránkach všetkých prestížnych módnym magazínov, pózovala aj pre Sports Illustrated.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #Caprice Bourret

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...