Švédska playmate oslavuje! V bikinách, ako inak... Pri takých krivkách sa niet čomu čudovať

Victoria Silvstedt už dávno vymenila chladné Švédsko za slnkom zaliate Monako. 19. septembra oslavuje 46. narodeniny - pozrite si jej najhorúcejšie zábery v bikinách.

19.09.2020 13:37
debata (1)

Victoria Silvstedt, niekdajšia playmate, sa rada pýši svojím životom plným lákavých dovolenkových destinácií či prestížnych spoločenských udalostí. Jej luxuský život plný nádherných pláží, jácht a večierkov sleduje na Instagrame vyše 750 000 fanúšikov. O sexi zábery v bikinách či tesných topoch nemajú jej sledovatelia núdzu, blond dračica sa nimi chváli takmer každý deň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keeping cool in the Heatwave

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt),

Slávna oslávenkyňa našla pred rokmi svoj domov v Monaku. Rodená Švédka sa preslávila ako modelka magazínu Playboy potom, čo sa v roku 1993 stala jednou z finalistiek Miss World. V 90-tych rokoch sa objavovala aj vo videách Playboya. Štyri roky pred okrúhlou 50-kou je blond kráska v top forme, na jej sexi krivky je radosť pozerať sa. Zábery, ktoré ponúka na Instagrame jasne prezrádzajú, že strašiakov ako priberanie v problémových oblastiach či celulitídy sa zatiaľ báť rozhodne nemusí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Place ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt),

Je častým hosťom na podujatiach, ktoré usporadúva monacký princ Albert, ale aj na ďalších, ktoré sa pravidelne konajú na Francúzskej riviére. Aktuálne sa pochválila sexi záberom z francúzskeho mesta Antibes, ktoré leží na Francúzskej riviére a celebritami je viac ako vyhľadávané.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My favorite place to Relax Swim and Eat ❤️ #sardegna #portocervo #bellaitalia

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt),

Každoročne sa Victoria Silvstedt dočká aj pozvánky na prestížny Bál ruží, ktorí sa koná práve v Monaku a hostí ho kniežacia rodina.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Silvstedt

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...