Už žiadne pochybnosti! Kaia Gerber je opäť zadaná, tohto fešáka zbalila

Dohady o tom, či sa medzi topmodelkou Kaiou Gerberovou a hercom Jacobom Elordim zrodil vzťah, sa šírili niekoľko týždňov. Po uplynulom víkende už nik nemusí pochybovať.

21.09.2020 11:45
debata
Herec Jacob Elordi na dovolenke v Mexiku s... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Jacob Elordi na dovolenke v Mexiku s topmodelkou Kaiou Gerberovou. Herec Jacob Elordi na dovolenke v Mexiku s topmodelkou Kaiou Gerberovou.

Dcéru slávnej supermodelky Cindy Crawfordovej zvečnili objektívy paparazzov v luxusnom mexickom letovisku spoločne s mladým hercom zo seriálového hitu Euphoria. Gerberovej fyzické prednosti azda ani opisovať netreba, v bikinách predvádzala na terase prenajatej vily svoje ukážkové telo modelky.

Tentoraz si však pri záberoch paparazzov prídu na svoje aj dámy. Elordi, 23-ročný rodák z Austrálie, je totiž skutočne urasteným a vyšportovaným mladým mužom. A možno o tom ani netušil, no pred paparazzovskými objektívmi urobil hotovú „magic mike“ šou.

zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber a jej nový partner -... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Topmodelka Kaia Gerber a jej nový partner - herec Jacob Elordi. Topmodelka Kaia Gerber a jej nový partner - herec Jacob Elordi.

Elordi si vybudoval popularitu okrem seriálového projektu Euphoria aj účinkovaním v televíznych filmoch z produkcie Netflixu Kissing Booth. S herečkou Joey Kingovou stihli pre veľký záujem na streamovacej platforme nakrútiť už tri filmy.

Zdá sa, že Austrálčan má slabosť pre herecké kolegyne. Šuškalo sa totiž o jeho romániku s Kingovou a tiež niekoľko mesiacov tvoril pár s herečkou Zendayou, hlavnou hrdinkou Euphorie, ktorá žala úspech v noci z nedele na pondelok na vyhlásení televíznych cien Emmy. Dvojica sa vraj rozišla práve pre dlhonohú Gerberovú, šušká sa v kuloároch amerického šoubiznisového sveta. Ktovie, kde je pravda. Zendaya však rozhodne nepôsobila na vyhlásení cien Emmy zronene. Viac o televíznom galavečere čítajte tu.

zväčšiť Herečka a speváčka Zendaya reaguje na zisk ceny... Foto: SITA/AP
Herečka a speváčka Zendaya reaguje na zisk ceny Emmy za výkon vo seriáli Euphoria. Herečka a speváčka Zendaya reaguje na zisk ceny Emmy za výkon vo seriáli Euphoria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Kaia Gerber #Jacob Elordi

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...