Dohodli sa? 3 slávne päťdesiatničky v plavkách na Instagrame, fíha, to sú krivky

Dnes už nie je žiadnou výnimkou, ak sa ženy aj v zrelšom veku dokážu rovnať svojou fyzickou formou o polovicu mladším. Nedávna prehliadka plážových momentiek na Instagrame u trojice slávnych dám to len potvrdzuje.

23.09.2020 00:30
debata (8)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vacation vibes #SummerNights #SummerSunset : @lacarba

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

V prípade 51-ročnej speváčky a herečky Jennifer Lopezovej to vlastne nie je žiadnym prekvapením. Mama dvoch detí svojou formou ohuruje už roky. Aj nedávno, keď znovu zverejnila na svojom Instagrame záber v bikinách, opäť potvrdila, že má skrátka priam „božské telo“. Lopez pózovala v dvojdielnych plavkách vo zvodnej póze priamo na pláži. „Dovolenkové vibrácie,“ pridala len stručný popis.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Back at the beach.

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry),

Podobne zaujala médiá však aj o tri roky staršia držiteľka Oscara – herečka Halle Berry. Na jej Instagrame len nedávno pribudol záber, ako kráča po pláži v plavkách a objektív ju zachytáva zozadu. Berry je známa tým, že pravidelne cvičí, inštruktážne videá má dokonca na sociálnej sieti a dokonca tvorí vlastné programy pre ženy. Aj preto je jasné, kde sa skrýva tajomstvo jej bezchybného pozadia a pekne tvarovaných stehien.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa taraji p henson (@tarajiphenson),

Azda najodvážnejšiu sériu záberov však v posledných dňoch pridala na svojom Instagrame iná americká herečka, dáma menom Taraji P. Henson. Hviezda seriálu Empire oslávila 11. septembra okrúhlu päťdesiatku a možno práve to bol dôvod, prečo chcela svetu ukázať, v akej dobrej forme je. Výsledkom je niekoľko nových záberov, na ktorých sa predvádza v skutočne miniatúrnych bikinách priamo na piesočnatej pláži či na palube luxusnej jachty.

Ktorej z dám to podľa vás pristane v plavkách najviac? Hlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #bikiny #Telo #Halle Berry #krivky #sexy #Taraji P. Henson

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...