Cvak! Jedna z najkrajších tenistiek a dvojnásobná mama sa fotografov na pláži báť nemusí

Ana Ivanovičová a jej manžel Bastian Schweinsteiger si ešte stále vychutnávajú slnečnú Mallorku.

24.09.2020 12:00
debata

Už v máji športoví manželia s ich dvoma ratolesťami nevydržali a zamierili na španielsku Mallorku, aby si vychutnali more a slnko počas náročného obdobia pandémie. Práve tu vlastní slávna srbská rodáčka od roku 2008 nehnuteľnosť, v ktorej rodinka pravidelne dovolenkuje. Počas leta si sledovaná rodinka užívala dni voľna práve tu a zo slnečného ostrova ich nevyhnala ani začínajúca jeseň.

Ana Ivanovičová na pláži na ostrove Mallorka. Foto: Profimedia
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová na pláži na ostrove Mallorka.

Rozložený pruhovaný uterák, dve ratolesti pobehujúce po piesku a kúpajúce sa v mori – tak vyzerá dovolenková idylka krásnej hnedovlásky a jej úspešného manžela, nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera. Ako inak, najväčší rozruch spôsobila 32-ročná Ivanovičová, keď zhodila šaty a predviedla svoje vyšportované telo v čiernych bikinách. Je jasné, prečo dlhé roky patrila k najkrajším zjavom na tenisových kurtoch.

Ani po dvoch pôrodoch sa jej postavičke nedá nič vytknúť. Do cvičenia a zhadzovania tehotenských kíl sa vrhla pomerne skoro, o čom pravidelne informovala svojich fanúšikov na Instagrame. Isté sebazaprenie a odhodlanie cvičiť sa vyplatilo a teraz už môže dvojnásobná mama zberať tisíce pochvalných komentárov.

Pekná tmavovláska, rodáčka zo Srbska, sa v júli 2016 vydala za nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera v romantických Benátkach. V marci 2018 sa stali rodičmi po prvý raz, ich spoločný potomok prišiel na svet v Chicagu, kam sa Schweinsteiger presťahoval za kariérou. O rok nato sa stali rodičmi po druhý raz, kedy sa im opäť narodil syn. Na správy z ich súkromia sú obaja manželia veľmi skúpi, len výnimočne čosi prezradia, pred médiami chránia najmä svoje malé ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...