Nedeľa v bikinách, v pondelok nahá... Tento záber Klumovej nie je už priveľa?!

O tom, že televíznu hviezdu Heidi Klumovú baví vyzliekať sa na sociálnej sieti a predvádzať krivky v bikinách či bielizni, nepochybuje azda nik, kto navštívil už jej instagramový profil. Stále však dokáže prekvapiť.

24.09.2020 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sunday ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Štyridsaťedemročná nemecká rodáčka zverejnila najnovšie zábery z víkendovej idylky v spoločnosti manžela Toma Kaulitza. Ona odetá len v sporých bikinách, zvŕtajúca sa okolo mladšieho partnera – stručný popis pod názvom „nedeľa“.

Klumovej aj po štyroch deťoch a dávno po štyridsiatke možno závidieť jej ukážkové krivky. Ich odhaľovaním však občas akoby prekračovala mieru. To sa stalo aj o deň neskôr, keď na jej profile pribudla momentka s jedným z jej štvornohých miláčikov. Heidi Klum totiž pózovala na zábere celkom nahá ležiac na koberci vedľa svojho psa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Let’s go Anton !!!!! It’s Monday @tomkaulitz ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Bývalá topmodelka a dnes producentka vlastnej šou pritom zrušila pridávanie komentárov pod svojimi fotografiami, takže o tom, ako vnímajú jednotlivé fotografie jej sledovatelia sa môžeme len domnievať. Heidi Klum sa však už viackrát v minulosti vyjadrila, že jej kritické a nenávistné komentáre na internete prekážajú a to mal byť aj dôvod, prečo ich nemá chuť čítať.

V utorok večer sa už dlhonohá blondínka venovala opäť jednej zo svojich kľúčových aktivít. Napriek pandemickým obmedzeniam sa zúčastnila na nakrúcaní finále talentovej šou America's Got Talent, v ktorej je jednou z porotkýň. Záverečný televízny večer absolvovala v trblietavých minišatách Alex Perry.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@agt Finale TONIGHT In @alexperryofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Heidi Klum #hranica slušnosti #provokácia

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...