Zo svadobnej róby do bikín! Blond sexica z Holandska vie, čo na fanúšikov platí

Aj vzhľadom na aktuálnu situáciu, keď sa dianie vo svetovom šoubiznise výrazne zredukovalo, si vyslúžila svadba moderátorky a modelky Sylvie Meisovej slušnú pozornosť médií a verejnosti.

25.09.2020 00:00
debata (2)
Moderátorka a modelka Sylvie Meis predviedla... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Moderátorka a modelka Sylvie Meis predviedla svoje ukážkové krivky na Capri. Moderátorka a modelka Sylvie Meis predviedla svoje ukážkové krivky na Capri.

Pôvabná blondínka sa vydávala počas uplynulého víkendu a hoci vo väčšine krajín platia odporúčania o menšom počte ľudí na rodinných oslavách, jej svadobný deň bol skutočne pompézny. Bývalá manželka futbalistu Rafaela van der Vaarta, ktorá povedala áno podnikateľovi Nicolasovi Castellovi, bola neprehliadnuteľná vo veľkolepej princeznovskej kreácii svadobných šiat. A od mnohých jej sledovateľov a fanúšikov na sociálnych sieťach si tiež vyslúžila patričné chvály.

Sylvie Meis je však dámou, ktorá vždy patrila medzi obdivované ženy vďaka krivkám a bezchybnej figúre, ktorú jej príroda nadelila. A v tomto kontexte si na svoje prišli len o pár dní paparazzovia. Nasledovali totiž novomanželov na populárny ostrov Capri, kde sa Meis a Castello rozhodli tráviť medové týždne.

Moderátorka Sylvie Meis si počas víkendu... Foto: Profimedia
Sylvie Meis Moderátorka Sylvie Meis si počas víkendu zobrala za manžela Niclasa Castella.

Holandská rodáčka nenechala zástupcov bulvárnych médií dlho čakať a hneď v prvý deň dovolenky im ponúkla pohľad na jej ukážkové telo v bikinách. Meisovú zvečnili z úctivej, no na viditeľnosť pomerne ostrej vzdialenosti, ako vychádza z mora. Bol to skutočne príjemný pohľad.

Štyridsaťdvaročná kráska, ktorá je matkou syna Damiana, sa predviedla v dvojdielnych, pomerne úsporných bikinách a nielen fotografi a novopečený manžel, ale aj mnohí návštevníci luxusnej hotelovej pláže mohli obdivovať jej povestné krivky. Pridať sa k nim môžete teraz aj vy.

A otázka znie, svadobné šaty či bikiny? Nuž, Meisovej mužskí fanúšikovia budú mať asi jednoznačnú odpoveď…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #medové týždne #Sylvie Meis #sexy #hviezdy na pláži

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...