Tatko je späť, vážení! Ale s akým telom... Tatum vystavil svaly na Instagrame

Bolo to práve bezchybné telo, čo mu v začiatkoch kariéry a neskôr aj v jej rozkvete pritiahlo popularitu státisícov divákov a fanúšikov. A herec Channing Tatum "ho" má znovu! Tu je dôkaz.

26.09.2020 00:00
debata

Hrdina filmov Magic Mike či 21 Jump Street zverejnil na svojom Instagrame čiernobielu fotografiu – takzvanú selfie v zrkadle, na ktorej pózuje hore bez a predvádza dokonale vyrysované muskulatúrne telo. Tatum, ktorý dovŕšil v apríli 40. narodeniny, priznal, že to nebolo jednoduché.

„Bola to dlhá cesta späť. Zranenie, životné sra..y a skrátka šialenosť vo všeobecnosti. Ale tatko je konečne späť,“ komentoval pod obrázkom Tatum, ktorý mal na mysli zjavne problémy v súkromí, rozvod či turbulentný vzťah so speváčkou Jessie J.

Tatum však tentoraz sľubuje, že ďalších desať rokov bude zábava a že plánuje urobiť všetkých hrdými na to, čo robí a ako sa správa.

Americký herec sa dlhší čas neobjavil vo veľkom filmovom projekte. Naposledy „len“ ako hlav v animovaných snímkach Lego Movie 2 a Smallfoot. Rok 2021 by sa však mal niesť v znamení dvoch nových projektov, ktoré by tiež mohli byť dôvodom, prečo sa hollywoodsky herec znovu dostal do špičkovej fyzickej formy.

Rok jeho exmanželky Jenny Dewanovej, s ktorou sa rozišiel pred bezmála troma rokmi, bol však tiež bohatý. Herečka mala bohatý pracovný kalendár a prvé mesiace roka už strávila doma a čakaním na príchod bábätka. V marci porodila svoje druhé dieťa, syna Calluma, ktorého otcom je jej súčasný partner Steve Kazee. S Tatumom majú dcérku Everly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Instagram #Telo

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...