Nadupaný dekolt mladej Jennerovej! Vážení, už ste sa registrovali, pýta sa

Leto je síce už za nami, ale v prípade televíznej hviezdy a podnikateľky Kylie Jennerovej sa zdá, že trvá večne. Alebo aspoň jej hobby predvádzať sa v príťažlivých bikinách.

01.10.2020 00:00
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

7th day of fall

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Dvadsaťtriročná brunetka, ktorá je najmladšou členkou slávneho celebritného klanu, sa znovu odhalila na svojom Instagrame. Zverejnila záber v dvojdielnych bikinách značky Dior, ktorá dôkladne zvýrazňujú jej ženské krivky.

Plný dekolt a zaoblené boky majú však v tomto prípade aj sprievodnú funkciu. Akú? Jenner totiž najprv pridala jednu fotografiu a následne ďalšie dve aj s otázkou. „Mimochodom, ste zaregistrovaní k voľbám? Kliknite na link v mojom profile. Vytvorme plán na to, aby sme volili spoločne,“ odkázala svojim sledovateľom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

but are you registered to vote? click the link in my bio.. let’s make a plan to vote together

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Jenner nie je prvá celebrita, ktorá sa práve takýmto šteklivým spôsobom snažila upriamiť pozornosť na blížiace sa prezidentské voľby. Len minulý týždeň tak urobil napríklad dídžej Diplo, ktorý pózoval na Instagrame celkom nahý. Podobnú taktiku volil aj herec Sterling K. Brown.

Nie je pritom jasné, ktorého prezidentského kandidáta Jenner podporuje. Jej švagor, rapper Kanye West, ktorý je manželom jej nevlastnej sestry Kim Kardashianovej, bol však jednou z celebrít, ktorá podporovala Donalda Trumpa. Neskôr však svoju podporu odvolal a ohlásil vlastnú kandidatúru na prezidentský úrad.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #prezidentské voľby #Kylie Jenner

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...