Švédsky anjelik si strážil tajomstvo a teraz... je odhalené doslova! A donaha

Šťastné tajomstvo si nechávala pre seba niekoľko mesiacov. Správu o tehotenstve však napokon topmodelka Elsa Hosk zverejnila vo "veľkom štýle".

02.10.2020 00:00
debata (2)

Sexy plavovláska, ktorú svet pozná najmä ako anjelika značky Victoria's Secret, v stredu zverejnila na svojom Instagrame sériu čiernobielych záberov z fotenia. Je na nich celkom nahá a profesionálne sa zvŕta pred objektívom, zahalená len decentne a rafinovane do kožušiny prehodenej cez ramená.

Švédska rodáčka už v minulosti absolvovala niekoľko fotení, ale na tomto je nové jej zaoblené bruško. Modelka je totiž tehotná a ako naznačila, už má za sebou polovicu z deviatich mesiacov. „Nechávala som si nejaký čas tohto anjelika v mojom bruchu ako tajomstvo,“ napísala Hosk na Instagrame.

„Cítim sa viac neopísateľne šťastná a nadšená, že budem mamou a začnem novú kapitolu môjho života po boku mužamojich snov,“ doplnila ešte Hosk a nezabudla tiež svojho partnera pomenovať. „V polovici cesty, Tom Daly,“ dodala kráska.

Švédska topmodelka Elsa Hosk. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Švédska topmodelka Elsa Hosk. Švédska topmodelka Elsa Hosk.

Podobne ako samotné tehotenstvo aj vzťah s Dalym, ktorý podniká v oblasti funčného športového oblečenia a okuliarov, tajila kedysi kráska niekoľko mesiacov. Dvojica pritom oficiálne spolu tvorí pár už od roku 2015 a podľa ich priateľov sú ich vzájomné city stále rovnako intenzívne.

Hosk s Dalym zvládli bez väčších problémov aj jarné mesiace karantény spôsobenej pandémiou vírusu covid-19. Konieckoncov, zdá sa, že očakávané dieťa bude práve „jej produktom“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #tehotenstvo #Instagram #Elsa Hosk

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...