Je jasné, prečo vždy vyzlečie športové šortky... Brazílska mama je ozdoba pláže!

Koronakríza zasiahla do života mnohých ľudí, častokrát aj veľmi negatívne. V prípade topmodelky Alessandry Ambrosiovej to skôr vyzerá, že posledné týždne sú pre ňu jedna veľká zábava. Volejbalová.

05.10.2020 00:00
debata
Topmodelka Alessandra Ambrosio sa znovu... Foto: blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Topmodelka Alessandra Ambrosio sa znovu objavila na pláži pri turnaji plážového volejbalu. Topmodelka Alessandra Ambrosio sa znovu objavila na pláži pri turnaji plážového volejbalu.

Brazílsku rodáčku, ktorá patrila medzi najslávnejšie tváre značky Victoria's Secret a v minulosti sa pravidelne umiestňovala v zozname najlepšie platených modeliek planéty, znovu zachytili paparazzovia na pláži. A opäť to bolo pod sieťou.

Dlhonohá modelka zjavne miluje plážový volejbal, pretože pri tomto športe trávi s priateľmi naozaj celé uplynulé týždne. Za posledných pár dní vzniklo niekoľko rozmanitých momentiek dvojnásobnej mamy, ako sa vrhá za loptou pri sieti, ale tiež ako predvádza svoje vyšportované telo v bikinách.

Ča sa druhej podoby týka, na pláži v Santa Monice už stihla 39-ročná modelka predviesť niekoľko rozmanitých modelov plážovej garderóby. Zatiaľ posledným boli miniatúrne bikiny hrdzavočervenej farby, ktoré od pása nadol skrývali naozaj len to najnutnejšie. Treba dodať, že Ambrosio si je „nebezpečenstva“ s takouto plážovou výbavou vedomá a tak športuje v šortkách alebo športovom drese. Nikdy však nezabudne naservírovať reportérom aj nejakú tú pózu bez nich, odetá len do sexy plaviek.

A my dodávame, že pohľad na ňu vždy stojí za to. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #volejbal #Alessandra Ambrosio

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...