Ako v nočnej košieľke! DiCapriova kráska vyrazila na nákupy, bol to božský pohľad

Ani tvár skrytá pod ochranné rúško nezabránila tomu, aby modelka a herečka Camila Morrone strhla na seba všetku pozornosť, keď sa objavila v uliciach Los Angeles. Vraj na nákupoch.

05.10.2020 00:00
debata (1)
Modelka a herečka Camila Morrone zachytená... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Camila Morrone Modelka a herečka Camila Morrone zachytená objektívmi paparazzov pri nakupovaní na Sunset Boulevard v Los Angeles.

Dvadsaťtriročná kráska sa v sobotu popoludní vybrala na vychýrený Sunset Boulevard, aby absolvovala krátke nákupy. Na túto príležitosť sa však obliekla skôr akoby sa chystala na večernú premiéru… alebo na zvádzanie svojho slávneho partnera.

Čierne hodvábne šaty na tenučkých ramienkach zvýraznili príťažlivú postavu argentínskej rodáčky, ktorá sa začiatkom roka dostala do centra pozornosti aj vďaka svojmu hereckému talentu. V snímke Mickey and the bear totiž podľa kritikov predviedla pozoruhodný a talentovaný výkon debutantky.

Film sa nedočkal väčšej popularity aj preto, že prišla koronakríza a kiná po celom svete sa zavreli. Podľa viacerých odborníkov z filmovej brandže však má Morrone veľký potenciál nebyť len peknou tváričkou z časopisov či bulvárnych magazínov.

Počas uplynulých mesiacov sa však kráska viac než na profesiu sústredila na svoje súkromie. Dôkazom boli aj množstvá obrázkov z paparazzovských objektívov, ktoré zachytili Morroneovú s partnerom DiCapriom.

Herečka a modelka Camila Morrone na akcii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka a modelka Camila Morrone na akcii Vanity Fair Oscar Party. Herečka a modelka Camila Morrone na akcii Vanity Fair Oscar Party.

Dvojica si spoločne užívala partnerské chvíle a možnosť byť spolu. Hoci veľa celebritných vzťahov sa pre spoločný pobyt v karanténe rozpadlo, podľa zdrojov z okolia modelky a hollywoodskeho herca, u nich platil presný opak.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #ulica #sexy #Camila Morrone

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...