Čierna labuť na austrálskej pláži: Natalie Portman sa (po)odhalila, slnku sa bráni

Ďalšia zo svetoznámych hviezd prepadla čaru austrálskych pláží a prírody. Držiteľku Oscara Natalie Portmanovú pred pár dňami zvečnili objektívy paparazzov na známej austrálskej pláži.

09.10.2020 00:00
debata
Herečka Natalie Portman v Austrálii na pláži v... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herečka Natalie Portman v Austrálii na pláži v Byron Bay. Herečka Natalie Portman v Austrálii na pláži v Byron Bay.

Americko-izraelská herečka, ktorá sa u protinožcov nachádza s celou rodinou, sa objavila v známom Byron Bay – mieste, ktoré je lákadlom pre domácich, dovolenkárov aj svetoznáme hviezdy. Ideálne miesto na surfovanie totiž s obľubou vyhľadávajú aj bratia Hemsworthovci či herec Zac Efron alebo herečka Nicole Kidman.

Portman, ktorú paparazzovia zvečnili tiež v surferskej kombinéze a plavkovej podprsenke, sa však do Austrálie nevydala len za dovolenkovými zážitkami. Už čoskoro by mala totiž odštartovať produkcia nakrúcania štvrtého filmu o komiksovom hrdinovi Thorovi.

Oscarová herečka, ktorá pozlátenú sošku získala za výkon vo filme Čierna labuť, by mala dostať tentoraz viac priestoru. Dokonca sa šušká o tom, že bude v centre pozornosti výraznejšie než hlavný mužský hrdina v podaní Chrisa Hemswortha.

Samozrejme, diváci by sa vo filme pod názvom Thor: Love and Thunder mali dočkať známych tvárí. Okrem Hemswortha nebude chýbať ani Tessa Thompson v úlohe Valkýry či Idris Elba ako Heimdall. O réžiu sa postará znovu novozélandský režisér Taika Waititi, ktorý režíroval aj tretí film série Thor: Ragnarok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Austrália #Thor #Natalie Portman #nakrúcanie

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...