Úplne inkognito?! Sexy Johanssonovú prezradil len priateľ a... zvodné pozadie

Po celom svete sa nájde dostatok ľudí, ktorí protestujú proti noseniu rúšok, ale jedna skupina ich nepochybne ocení. A nielen ako ochranu pred koronavírusom. Celebrity sú vďaka nim často inkognito.

12.10.2020 00:00
debata
Herečka Scarlett Johansson na nákupe tekvíc... Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herečka Scarlett Johansson na nákupe tekvíc bola dokonale maskovaná. Herečka Scarlett Johansson na nákupe tekvíc bola dokonale maskovaná.

Aj hollywoodska herečka Scarlett Johansson sa nedávno objavila v uliciach Los Angeles a keby nebolo jej priateľa Colina Josta a tipu, ktorý dostali paparazzovia od neznámeho zdroja, asi len málokto by si vôbec uvedomil jej prítomnosť v meste. Johansson sa pritom vybrala nakupovať tekvice na blížiace sa sviatky Halloweenu a bola naozaj na míle vzdialená svojej podobe z červených kobercov.

Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku mala na sebe oblečenú teplákovú súpravu s kapucňou, ktorú si nasadila na hlavu. Tvár zakrývalo rúško a tiež slnečné okuliare, vďaka ktorým bola skutočne takmer nespoznateľná. Jej fanúšikovia však nezabudli podotknúť, že jedna vec predsa len Johanssonovú prezradila – jej božské krivky, ktoré neskryli ani tepláky. Aj v športovom oblečení totiž predvádzala svoje príťažlivé pozadie.

Herečka Scarlett Johansson a jej povestné... Foto: SITA/AP
Herečka Scarlett Johansson a jej povestné krivky na červenom koberci. Herečka Scarlett Johansson a jej povestné krivky na červenom koberci.

Herečku mali už o pár týždňov diváci vidieť vo filme Čierna vdova, ktorý zachytáva osud jej postavy známej zo série o Avengeroch. Práve jej tajná ruská agentka, ktorú pozná svet pod prezývkou Čierna vdova, sa dočkala vlastného filmu.

Aktuálna situácia vo svete však už spôsobila presun očakávaných premiér niekoľkých veľkofilmov a ako nedávno naznačil portál Deadline, pravdepodobne ich bude nasledovať aj Čierna vdova. Špekuluje sa o tom, že pôvodný dátum premiéry z polovice novembra by sa mohol presunúť na december alebo február budúceho roka.

Nedávno presun premiéry ohlásili producenti novej bondovky Nie je čas zomrieť. Posúvajú sa však aj plánované premiéry snímok, ktoré mali prísť do kín v druhej polovici roka 2021. Dôvodom sú obštrukcie v rámci nakrúcania, ktoré komplikuje pandémia covid-19.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Scarlett Johansson #pozadie #maskovanie #inkognito

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...