Hemsworth vytasil svaly božského Thora! Takto láka na austrálske dovolenky?!

Už niekoľko mesiacov sa nachádza v rodnej Austrálii. Herec Chris Hemsworth aj s celou rodinou strávili u protinožcov celé obdobie prvej karantény. A zdá sa, že sa tak skoro do USA nevrátia.

13.10.2020 00:00
Herec Chris Hemsworth (vľavo). Foto:
Herec Chris Hemsworth (vľavo).
debata (1)

Počas víkendu 37-ročný herec zverejnil na svojom Instagrame niekoľko záberov z dovolenky, ktorú neabsolvoval len s rodinou, ale aj skupinou blízkych priateľov. Spoločné večere, bláznenie sa v mori, nádherná príroda a, samozrejme, predvádzanie dokonalých vyšportovaných tiel – to všetko sa stretlo v jednom príspevku a necelej desiatke záberov, ktoré predstaviteľ filmového (komiksového) hrdinu Thora zverejnil.

„Rok 2020 bol neuveriteľne ťažký pre komunity tých, ktorí sú závislí od príjmov z turizmu. Očividne nie každý môže v týchto chvíľach cestovať, ale raz, keď to znovu bude byzpečné, podporte našich krajanov Austrálčanov a dovolenkujte doma v Austrálii,“ vyzval príspevkom všetkých svojich krajanov, ale aj fanúšikov z celého sveta.

Zábery si preklikajte šípkou v obrázku vľavo

Spoločne s manželkou Elsou Patakyovou, deťmi a priateľmi navštívili Lord Howe Island, ktorý povoľuje prítomnosť len niekoľko stoviek návštevníkov. „Tento raj je domovom jedného z najunikátnejších ekosystémov vo svete, ale ako väčšina malých krajín vo svete, spolieha na turizmus,“ doplnil ešte, aby zvýraznil potrebu podporiť podobné regióny.

Samozrejme, pozornosť jeho fanúšikov aj médií sa sústredila tiež na zábery, kde Hemsworth pózuje bez trička. Jeho svalnaté telo by sa totiž pokojne mohlo merať s niekdajšou formou hviezd ako bol Sylvester Stallone či Arnold Schwarznegger v 80-tych rokoch. Herec by mal čoskoro začať nakrúcať pokračovanie Thora spoločne s kolegyňou Natalie Portmanovou. Aj tá sa nachádza v Austrálii, kde ju nedávno zachytili objektívy na pláži.

Herecký pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky na... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herecký pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky na ceste z kaviarne Bayleaf v Byron Bay. Obaja naboso. Herecký pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky na ceste z kaviarne Bayleaf v Byron Bay. Obaja naboso.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Chris Hemsworth #turizmus #svaly

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...