Fašiangova frajerka Bizíková v rozostlanej posteli... A na tele len zvodná čipka

Ako modelka je zvyknutá aj na šteklivejšie pózy pred objektívom, partnerka herca Mareka Fašianga však predsa len nedávno prekvapila. Zverejnila skutočne zvodný záber na profile na sociálnej sieti.

18.10.2020 11:00
debata

Tereza Bizíková, ktorú slovenská verejnosť pozná bližšie práve od štartu jej vzťahu s hrdinom populárneho hitu Oteckovia, pridala na svojom Instagrame záber v spodnej bielizni.

Príťažlivá modelka sa usmieva ležiac v rozostlanej posteli, oblečenú má len čipkovanú spodnú bielizeň telovej farby a predvádza ukážkové krivky. „Spontánný, rýchly výlet,“ napísala k fotografii. „A na nejakú dobu asi aj posledný,“ doplnila Bizíková, ktorú pravdepodobne v tomto momente nezachytil nik iný ako jej populárny partner.

S Marekom Fašiangom sa Bizíková vybrala na Tále a spravili tak ešte pred štartom prísnych opatrení súvisiacich s druhou vlnou pandémie koronavírusu. Ako sa opatrenia podpíšu na práci či nakrúcaní, zatiaľ nie je celkom známe.

Fašiang je stále jednou z hviezd seriálu Oteckovia, ale príležitostne sa objavuje aj v zábavných reláciách televízie Markíza ako hosť. Jeho pôvabná polovička sa primárne venuje modelingu a objavila sa napríklad v magazíne Marianne, Glint, Woman či niekoľkých editoriáloch na šaty, ale aj spodnú bielizeň a plavky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #bielizeň #Marek Fašiang #Tereza Bizíková

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...