Austrálska kráska strieda pózy na pláži. Pohľad na jej krivky poteší

Novinárka, dizajnérka, modelka - výpočet profesií, ktoré sa spájajú s austrálskou rodáčkou Natalie Roserovou je skutočne bohatý. Ale v neposlednom rade je to aj príťažlivá žena.

19.10.2020 00:00
debata
zväčšiť Modelka Natalie Roser počas fotenia plaviek na... Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia
Modelka Natalie Roser počas fotenia plaviek na Maroubra Beach v Sydney. Modelka Natalie Roser počas fotenia plaviek na Maroubra Beach v Sydney.

Tridsaťročná rodáčka z Newcastle o tom presvedčila aj celkom nedávno, keď padla do oka paparazzom počas svojich pracovných chvíľ. Tie sa odohrávali na pláži a Roser sa počas nich predvádzala pred objektívom kvôli foteniu nových kúskov plážovej garderóby.

Vysoká plavovláska vystriedala na sebe niekoľko modelov, zväčša išlo o jednodielne plavky, ale tiež modely bikín či dvojdielnych plaviek s nohavičkami s vyšším pásom. Základom bol komfort a dokonalý strih, ktorý zvýrazňoval aj jej príťažlivé telo. Roser ho neváhala predviesť aj pri rozličných (vlastne trošku krkolomných) pózach.

Bývalá finalistka súťaže Miss Universe Australia je v práci pred objektívom už roky ostrieľanou profesionálkou. Jej vôbec prvé skúsenosti prišli, keď mala len 13 a začala fotiť pre miestne magazíny. Odvtedy sa už stala tvárou všemožných značiek, ale najviac sa v poslednom období realizuje práve v rámci vlastnej, pod názvom Rose & Bare.

Ide o dámsku telovú (a pod šatami takmer neviditeľnú) bielizeň, ktorá je dostupná v rozličných veľkostiach aj odtieňoch farby pleti. Kráska ju na trh uviedla minulý rok v apríli a Roserovej zmysel pre ženské potreby už ocenili vďaka tejto značke aj niektoré magazíny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #Natalie Roser

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...