Bieberova manželka Hailey sa (ne)vošla do kože! Zo šiat sa derie zvodný dekolt

Mnohí ich vzťahu predpovedali krátku budúcnosť, ale Hailey Bieber s manželom Justinom Bieberom svetu ukazujú, že ich láska je naozaj silná.

20.10.2020 00:00
debata
Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey... Foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
564290371 Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey Bieber v New Yorku. Dvojica sa tam objavila po tom, čo Bieber nakrúcal reláciu SNL.

Dvojica sa navzájom podporuje a jeden druhému pravidelne robia garde pri profesionálnych aktivitách, pokiaľ im to ich vlastný rozvrh dovolí. V tomto duchu sa dvojica objavila počas uplynulého víkendu v New Yorku, kde sa kanadský rodák objavil v šou Saturday Night Live.

Dvadsaťtriročná modelka prišla svoju polovičku podporiť a po skončení nakrúcania zachytili paparazzovia dvojicu odchádzať z televízneho štúdia, aby si to namierili do jednej z newyorských reštaurácií.

Pohľad na modelku a dcéru známeho herca Stephena Baldwina bol skutočne vzrušujúci. Hailey Bieber si totiž obliekla telo obopínajúce kožené šaty na tenučkých ramienkach a vyzerala v nich naozaj zvodne. Jej o tri roky starší manžel je podľa zdrojov z okolia páru až po uši do plavovlásky zamilovaný a neustále o nej hovorí ako o nádhernej žene a vyvolenej partnerke svojho života.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“My heart is where my wife is” said Helmut Newton. His life devotion for his wife June Newton and their creative relationship influenced all aspects of his work. To honor their partnership we asked @HaileyBieber and @JustinBieber, one of today's most iconic celebrity couples, to be the protagonists of our cover story. Photographed by @EliRussellLinnetz and styled by @melzy917 in @YSL by @AnthonyVaccarello Discover more via link in bio. Full credits: Editor-in-Chief @EFarneti Creative director @FerdinandoVerderi Casting directors @pg_dmcasting @samuel_ellis Justin’s personal stylist @KarlaWelchstylist Text @MicheleFossi Hair @SerenaRadaelli @cloutierremix Make-Up @FrancescaTolot @cloutierremix Grooming for Justin @brittsully Manicure @KimmieKyees @thewallgroup Set design @HeathMattioli @frankreps On set @roscoproduction #aboutNewton

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Italia (@vogueitalia),

Vzťah a náklonnosť partnerov, ktoré sú od svojho počiatku pod drobnohľadom médií, nedávno zachytil aj módny magazín Vogue, konkrétne jeho talianska mutácia. Manželia Bieberovci sa stali tvárami titulky a veľkého editoriálu októbrového vydania.

Číslo je zároveň poctou slávnemu fotografovi Helmutovi Newtonovi, ktorého výrok „My heart is where my wife is“ (Moje srdce je tam, kde je moja manželka) zdobí fotografiu Justina a Hailey pózujúcich ležiac na saténovej plachte a vzrušene sa dotýkajúc jeden druhého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Justin Bieber #sexy #Hailey Bieber #kožené šaty

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...