Najkrajšia modelka planéty vystavila prsia pre objektívy. Rovno na ulici!

Vírus, nevírus, pandémia, nepandémia, aj modelingový biznis sa snaží pomaly vrátiť do starých koľají. Fotenie v New Yorku nedávno absolvovala aj slávna Bella Hadid.

21.10.2020 00:00
debata (5)
Topmodelka Bella Hadid počas prestávky v rámci... Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Topmodelka Bella Hadid počas fotenia v New Yorku pózuje fotografom. Topmodelka Bella Hadid počas prestávky v rámci fotenia v New Yorku.

Kráska, ktorá je hviezdou prehliadok, reklamných kampaní a ktorú v minulosti vyhlásili za najkrajšiu modelku planéty, fotila vo Veľkom jablku sériu nových záberov. Keďže sa tak dialo priamo na ulici, paparazzovia nemali problém tiež zaobstarať zopár obrázkov.

Aj vďaka ich pohotovosti sa tak na svetlo sveta dostali momentky, kde si 24-ročná brunetka napráva svoj dekolt v béžovom trenčkote značky Michael Kors. Svoje príťažlivé krivky zvýraznila rukami a kontrolovala pohľadom, či je všetko v poriadku.

Topmodelka Bella Hadid v kreácii Savage X Fenty... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Topmodelka Bella Hadid v kreácii Savage X Fenty na prehliadke v Brooklyne. Topmodelka Bella Hadid v kreácii Savage X Fenty na prehliadke v Brooklyne.

Celý čas v prestávkach fotenia sa kráska a mladšia sestra Gigi Hadidovej chránila rúškom na tvári. Keď však prišlo na prácu, ochrana šla dolu a Bella profesionálne a pohotovo pózovala ako špičková profesionálka.

Len pred pár dňami sa v súvislosti s modelkou objavili informácie o jej novom partnerovi. Tým mal byť Duke Nicholson, vnuk slávneho herca Jacka Nicholsona. Na informácie portálu PageSix, ktorý o vzťahu informoval, však reagoval priamo hovorca modelky a správy dementoval. „Bella a Duke sa stretli len raz prostredníctvom spoločných priateľov a odvtedy neboli v kontakte. Netvoria pár.“

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #fotenie #dekolt #Bella Hadid

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...