Dlho sa nepredviedli? Scherzinger ukázala napumpovaný dekolt, jej milenec tehličky

Už nejaký ten týždeň nepribudla na sociálnej sieti spoločná fotografia "najakčnejších" milencov britského šoubiznisu. Ale žiaden strach, Nicole Scherzinger a Thom Evans sú späť...

23.10.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Warrior Workout Wednesdays @te11 ‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Ako inak, aj tentoraz sa známy párik rozhodol hrať to na strunu fyzickej „dokonalosti“ a športového nadšenia. Havajská rodáčka a bývalý profesionálny hráč rugby si spoločne zapózovali po jednom zo svojich tréningov.

Zaujímavé je, že kým väčšina ľudí po klasickom tréningu nevyzerá až tak vábne, zvyčajne sú upotení, zadýchaní, červení v tvári a pôsobia unavene, pre Scherzingerovú a Evansa to rozhodne neplatí. Teda aspoň nie na Instagrame.

Aj najnovší záber zachytáva svalnatého športovca bez trička, pričom pôsobí akoby práve dofotil reklamu pre magazín. Príťažlivá brunetka sa potom o neho opiera hlavou a predvádza svoju neuveriteľnú ohybnosť. Zvládne totiž šnúru, ale nie na zemi, no s nohou vo vzduchu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rise and sweat☀️ Infrared saunas not only reduce inflammation but also boost circulation, metabolism and help detox the body @clearlightsaunas

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Speváčka a niekdajšia líderka formácie Pussycat Dolls však nezabudla ani na svojich vlastných fanúšikov. Napríklad im ponúkla poriadne šteklivý záber zo sauny. Fotografie vznikli ako súčasť reklamného partnerstva, bez debaty sú však ukážkovým spôsobom zachytenia Scherzingerovej príťažlivosti. Najmä tej fyzickej.

Brunetka sa totiž pred objektívy postavila (teda vlastne posadila) len v dvojdielnych bielych plavkách, ktoré zvýraznili jej udržiavané telo a bujné krivky. A nepochybne jej tak pribudlo niekoľko ďalších (stoviek?) sledovateľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Instagram #Nicole Scherzinger #Thom Evans

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...