Provokatérka Ratajkowski je tehotná! Do ulíc vyrazila v priehľadných šatách

Iba pár hodín predtým ako ju zachytili paparazzovia v uliciach na najnovšom "výjazde", potvrdila modelka a aktivistka Emily Ratajkowski pre verejnosť, že je tehotná. A nezaprela sa.

28.10.2020 12:00
debata
Tehotná modelka Emily Ratajkowski si vyrazila... Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Tehotná modelka Emily Ratajkowski si vyrazila do ulíc v pomerne tenučkých (a priehľadných) šatách. Tehotná modelka Emily Ratajkowski si vyrazila do ulíc v pomerne tenučkých (a priehľadných) šatách.

Paparazzovia v pondelok zachytili 29-ročnú brunetku v newyorských uliciach, keď si vyrazila na pracovné stretnutie. Pozornosť však pútal najmä jej outfit. Modelka si obliekla čierne úpletové šaty s prestrihmi na bokoch, ktoré odhaľovali jej nahú kožu.

Boky však neboli jediné, čo zostali odhalené. Silné blesky objektívov totiž presvetlili aj tenučkú látku úpletu a výsledok vlastne neprekvapil. Budúcej mame, ktorej sa už zaobľuje bruško, bolo priamo na ulici vidieť aj po šaty na nahé poprsie.

O svojom tehotenstve londýnska rodáčka informovala na stránke magazínu Vogue, pre ktorú spoločne s kamarátkou Lenou Dunhamovou nakrútili aj krátke video. V ňom sa promenáduje nahá a pýta sa na budúcnosť svojho dieťaťa. V texte, ktorý vznikol pre portál módneho magazínu, však tiež vysvetlila, že neplánuje dieťaťu určovať pohlavie až do jeho dospelosti.

„Keď s mojím mužom poviem priateľom, že som tehotná, ich prvá otázka po gratulácii je takmer vždy rovnaká. A čo by ste chceli, chlapčeka alebo dievčatko? Rada vtedy odpovedám, že nebudeme riešiť pohlavie nášho dieťaťa, kým nebude mať osemnásť. A dá nám o tom vedieť samo,“ vysvetlila.

Modelka, herečka a aktivistka Ratajkowski je vydatá za nezávislého filmára Sebastiana Beara-McLarda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #tehotenstvo #paparazzi #Emily Ratajkowski

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...