Slávna Kendall oslávila narodeniny poriadnym žúrom! Takáto sexy už dlho nebola...

Niektoré celebrity vyzývali počas víkendu k tomu, aby ľudia neorganizovali halloweenske večierky a zabránili tak šíreniu koronavírusu. Úplne opačný postoj zvolila slávna modelka a členka celebritnej rodiny Kendall Jenner.

02.11.2020 09:56
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“don’t call me babe” happy halloween! GO VOTE!!! me as Pamela Anderson in Barb Wire by my angel @amberasaly

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner),

V sobotu 31. októbra zogranizovala najlepšie platená modelka súčasnosti oslavu svojich 25. narodenín, ktorú zároveň spojila s halloweenskou párty. Desiatky hostí, medzi ktorými nechýbali ani mnohé ďalšie celebrity, dorazili do Hotela Rooftop v Los Angeles.

Jenner zaujala od prvého momentu, keď sa pred svojimi gratulantmi objavila v pomerne odvážnom kostýme čierneho vykrojeného body a plavovlasej parochni, čo však vôbec nebol náhodný kostým. Jenner sa totiž premenila na inú slávnu celebritu Pamelu Andersonovú.

Kendall Jenner ako Pamela Anderson na svojej...
Kendall Jenner ako Pamela Anderson na svojom...
+3Kylie Jenner (vľavo) a raperka Sawettie.

Najmä skalní fanúšikovia z 90-tych rokov si ešte dobre pamätajú herečku a playmate v postave Barb Wire, ktorá bola pre Jennerovú inšpiráciou. Na svojom Instagrame pridala aj fotografie v tejto úprave, no v trošku pozmenenom kostýme a zároveň znovu vyzvala svojich fanúšikov, aby išli voliť.

Prípravu na hallowensko-narodeninový žúr však nepodcenili ani ďalší hostia. Napríklad sestra Kylie Jenner prišla v kostýme hada a Kim Kardashianovú spoznal len málokto. Bola totiž od hlavy po päty v červenom overale, ktorý jej zakrýval aj tvár.

Azda najväčšiu pozornosť si však vyslúžil spevák The Weeknd, ktorý sa pod rukami maskérov premenil na postavu Zamilovaného profesora z rovnomenného filmu s Eddiem Murphym.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #Kendall Jenner #Barb Wire

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...