Candice v parku prekvapila: Kam sa podel ukážkový dekolt slávnej modelky?

Patrí medzi najznámejšie modelky, ktoré sa objavili v uplynulých rokoch na prehliadke značky Victoria's Secret. Krásna Candice Swanepoel, ktorá sa momentálne viac venuje materstvu, však dokáže v civile prekvapiť.

04.11.2020 00:00
debata (2)
Topmodelka Candice Swanepoel strávila... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
566923566 Topmodelka Candice Swanepoel strávila popoludnie v parku v Miami so svojimi synmi.,

Fanúšikovia tejto juhoafrickej rodáčky majú možno ešte v živej pamäti, keď Candice predvádzala luxusnú a drahými kameňmi vykladanú podprsenku Fantasy Bra. A, samozrejme, spolu s ňou aj doslova dokonalé krivky.

Keď sa cez víkend objavila v jednom z parkov v Miami, aby strávila popoludnie so svojím starším synom, po ukážkovom dekolte nebolo ani stopy. Vysoká a štíhla blondínka si obliekla na seba čiernu zavinovaciu sukňu a podprsenkový top. Táto kombinácia síe odhalila pevné bruško a štíhlu modelkovskú figúru, po zmyselných tvaroch, ktorými sú krásky Victoria's Secret také povestné, však odrazu nebolo ani stopy.

Modelka Candice Swanepoel. Foto: SITA/AP, Andy Wong
Modelka Candice Swanepoel. Modelka Candice Swanepoel.

Už koncom októbra, keď saa 32-ročná modelka objavila na pláži v Miami v dvojdielnych bikinách, ozvali sa hlasy jej sledovateľov, ktorí poukazovali na výraznú štíhlosť. Ona sama však má pre kritikov jasnú odpoveď – žije zdravo a jej figúra je okrem iného aj výsledkom zdedenej predispozície.

Podobný odkaz nedávno poslala užívateľom internetu aj ukrajinská rodáčka, herečka a bývalá modelka Olga Kurylenko, ktorú tiež mnohí kritizovali za štíhlu figúru. „Písali by ste človeku, ktorý by napríklad vyzeral silnejšie, než by mal, že je tučný? Predpokladám, že mnohí z vás nie, pretože by vám to prišlo kruté. Tak prečo je podľa vás OK niekomu hovoriť, že je ,moc chudý', že vyzerá ako tyčka alebo, ako kostlivec, že sa potrebuje viac najesť, má, až príliš malý hrudník a mal by prestať hladovať. Prečo si myslíte, že je toto v poriadku? A prečo, preboha, predpokladáte, že človek, ktorý je chudý, neje,“ napísala rozhorčená ukrajinská hviezda na Instagrame a doplnila, že dôvodom, prečo je štíhla, je zostava jej jedálnička.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #paparazzovia #Candice Swanepoel #krivky

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...