Milenec a nosič v jednom! Katie Price si pláž užíva v jeho rukách... doslova

Už niekoľko dní sa nachádza aj s novým partnerom na exotických Maledivách. Britskú celebritu a niekdajšiu hviezdu šteklivých magazínov Katie Priceovú neodradilo ani vážne zranenie.

05.11.2020 00:00
debata
Britská modelka Katie Price aka Jordan a jej... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
567160007 Britská modelka Katie Price aka Jordan a jej partner Carl Woods, ktorý ju nosí na rukách na dovolenke na Maldivách.

Päťnásobná mama si pred časom zlomila obe nohy a hoci ani jednu z nich nemá momentálne v sádre, dôsledky zranenia ešte stále pociťuje. Aj preto sa bežnou súčasťou jej dňa stalo „nosenie na rukách“. O to sa stará Priceovej nový priateľ – urastený Carl Woods, s ktorým sa stretáva niekoľko mesiacov.

Práve jeho zachytili objektívy paparazzov na exotickom ostrove, ako v náručí nosí slávnu britskú celebritu a hviezdu bulvárnych stránok novín a magazínov.

V súvislosti so vzťahom 42-ročnej celebrity a jej o 9 rokov mladšieho partnera sa už britské médiá sústredili na témy svadby či tehotenstva. Objavili sa správy o tom, že Price si stihla Woodsa vziať, hoci ich vzťah je ešte pomerne čerstvý. Domnienky vyvolali práve zábery z letiska, keď dvojica odlietala na Maldivy a na kufroch mala modelka napísané už Woodsovo priezvisko. Ani ona, ani bývalý účinkujúci z televíznej reality-šou Love Island však nič podobné oficiálne nepotvrdili.

O čom hovoria otvorene je však spomenuté tehotenstvo. Päťnásobná mama, ktorá prekonala aj niekoľko potratov, naznačila, že by chcela svojmu partnerovi dopriať vlastného potomka. „Chceli by sme dieťa a nedávame si pozor,“ uviedla v jednom z videí, ktoré sa objavilo na jej youtubovom kanáli. „Ak sa nám to podarí, super. Ak nie, potom to skúsime znovu,“ komentovala Katie Price.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@carljwoods),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #zranenie #partner #Katie Price

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....