Zvodná Bebe Rexha v plavkách vystavila kypré stehná! S úsmevom a hrdo

Svetový šoubiznis už dávno nie je len o štíhlych hviezdičkách, ktoré drú týždne v posilňovni, aby mohli predvádzať bezchybné figúry modeliek. Pozornosť v Mexiku na seba strhla speváčka Bebe Rexha.

06.11.2020 00:00
debata
Speváčka Bebe Rexha si užívala slnečný deň s... Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka Bebe Rexha si užívala slnečný deň s priateľom v mexickom letovisku Cabo. Speváčka Bebe Rexha si užívala slnečný deň s priateľom v mexickom letovisku Cabo.

Tridsaťjedenročná rodáčka z newyorského Brooklynu zamierila do vychýreného letoviska Cabo, aby si spoločne so svojím priateľom užila dovolenkový relax a príjemné počasie. Dvojicu zachytili paparazzovia priamo na pláži, pričom sa ich pozornosť sústredila najmä na interpretku hitov Meant to be či Baby, Im jealous.

Rexha si na pláž obliekla model jednodielnych plaviek čiernej farby z dielne značky Versace. Na tvári jej nechýbal úsmev a spoločné chvíle s partnerom Keyanom Safyarim, s ktorým začala randiť začiatkom tohto roka, si zjavne užívala.

Prehliadnuť sa, samozrejme, nedali ani speváčkine ženské tvary. Táto plavovláska patrí medzi dámy, ktorým príroda nadelila viac centimetrov smerom od pása nadol a vďaka tomu sa môže pýšiť doslova „venušskými“ bokmi a pozadím.

Ocenená speváčka Bebe Rexha v kreácii Christian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ocenená speváčka Bebe Rexha v kreácii Christian Siriano. Ocenená speváčka Bebe Rexha v kreácii Christian Siriano.

Niekto by mohol tvrdiť, že podobný typ figúry je prekvapením v hudobnej brandži. Faktom však je, že podobnou postavou disponuje množstvo žien a úspešná Rexha tak pre nich môže byť vizuálnym vzorom. Súčasná diskusia o takzvanom "body positivity (teda prijatí a spokojnosti s vlastným telom) sa otvorila práve vďaka dámam ako je Rexha, Ashley Graham, ale tiež napríklad Kim Kardashian či Kelly Clarkson. Na obálke americkej mutácie Vogue sa nedávno objavila aj speváčka Lizzo, ktorá istým spôsobom kritizovala filozofiu body positivity. Míňa sa podľa nej účinku.

„Dnes sa pozriete na hashtag body positive a vidíte tam drobné dievčatá, dievčatá, ktoré majú krivky, veľa bielych dievčat. A nemám z toho ten žiadaný pocit, pretože to, o čom by som chcela hovoriť ja, je inkluzivita. Dievčatá, ktoré majú tuk na chrbte, ženy s visiacim bruchom alebo so stehnami natlačenými na seba. Dievčatá so striami. Práve ony by mali benefitovať z toho, že sa táto diskusia presunula do mainstreamu. Chcela by som moje telo znormalizovať. Netvrdiť, že byť tučná je body positive. Byť tučná je predsa normálne. Dlhujem to ľuďom, ktorí s tým všetkým začali. Nemali by sme sa zastaviť,“ komentovala Lizzo, ktorá však v minulosti čelila už aj kritike za propagáciu nezdravej obezity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #Telo #krivky #Bebe Rexha

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...