Závidel by mu aj Arnie! Thor Hemsworth je v ukážkovej forme, pozrite sa

Fanúšikovia sa už možno nevedia dočkať ďalšieho filmového príbehu o Thorovi, ale faktom je, že počkať si budú musieť ešte celkom dlho. Herec Chris Hemsworth im to "nahrádza", ako vie...

07.11.2020 11:00
debata (7)
Herec Chris Hemsworth po hodine ranného... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herec Chris Hemsworth po hodine ranného plávania v Byron Bay. Herec Chris Hemsworth po hodine ranného plávania v Byron Bay.

Austrálsky rodák, ktorého celosvetovo preslávila práve rola komiksového poloboha, patrí medzi hviezdy s dokonalou fyzickou formou a aj vďaka ne vzbudzuje nadšené reakcie žien a tiež mužov po celom svete. Paparazzovia, ktorým ponúka Hemsworth časté príležitosti na jeho zachytávanie počas bežného dňa, ho naposledy zvečnili po tréningu plávania v obľúbenom Byron Bay v Sydney.

Výsledkom je séria záberov svalnatého herca, ktorý sa prezlieka po rannom tréningu pri zadných dverách svojho automobilu a napína vyrysované svaly, aké by mu dnes mohol určite závidieť aj Arnold Schwarzenegger. Tridsaťsedemročný Chris, ktorý je prostredným z trojice bratov – hercov, je pritom zjavne zanietený uchovávať si formu ako zo stránok kulturistického magazínu za každú cenu.

V Austrálii by mala prebiehať prvá časť nakrúcania spomenutého filmu o Thorovi, ktorý dostal podtitul Love & Thunder. Zatiaľ však nie je jasné, či tvorcovia naozaj začali. Chris Hemsworth je minimálne fyzicky už stopercentne pripravený.

Iba nedávno sa do médií dostalo vyjadrenie jeho osobného trénera Lucu Zocchiho, s ktorým herec roky trénuje. Ten priznal v jednom z rádiových rozhovorov, že začal so svojím celebritným klientom a kamarátom vtipkovať o tom, že by sa prihlásil do televíznej šou The Bachelor (obdoba Nevesty pre milionára). „Ak to spravíš, tak ti dám vyhadzov, povedal mi,“ vyhlásil s humorom Zocchi, ktorý bol vraj 13 rokov bez stálej partnerky.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Chris Hemsworth #svaly #osobný tréner

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...