Naostro v uliciach? Irina Shayk vie pôsobiť ako magnet, všetky oči na ňu!

Nie je asi týždňa, keď by ruská rodáčka, krásna modelka Irina Shayk nepútala pozornosť paparazzov v New Yorku. A predviedla sa už naozaj vo všeličom.

11.11.2020 00:00
debata (6)
Ruská modelka Irina Shayk v uliciach newyorskej... Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Ruská modelka Irina Shayk v uliciach newyorskej štvrte Soho bola neprehliadnuteľná. Ruská modelka Irina Shayk v uliciach newyorskej štvrte Soho bola neprehliadnuteľná.

Tridsaťdvaročná brunetka, ktorá pracovala pre značky ako Victoria's Secret, Burberry či Givenchy, žije momentálne vo Veľkom jablku čo najnormálnejší život, ako sa dá. Chodí do školy po dcérku Leu, navštevuje obchody, nakupuje, chodí na detské ihrisko alebo na prechádzky s kamarátmi. A to všetko, vždy v pomerne štýlových outfitoch, ktoré sú zväčša poriadne luxusné a neprehliadnuteľné.

Pri jednom z jej „výjazdov“ do newyorských ulíc štvrte Soho ju zachytili objektívy len pred pár dňami. Irina však neupútala len pozornosť paparazzov, ale aj okoloidúcich. Na viacerých záberoch je jasne vidieť, ako sa za modelkou otáčajú hlavy robotníkov z ulice či okoloidúcich. Dôvod však netreba dlho hľadať. Okrem toho, že modelka patrí medzi príťažlivé ženy, v toto popoludnie vyrazila do ulíc bez spodnej bielizne.

Tenučký sivý top z jemného velúru, ktorý dopĺňali teplákové nohavice a bundička z rovnakého materiálu, odhaľoval Shaykovej fyzické prednosti celkom výrazným spôsobom. Ak si k tomu primyslíte vysoké čižmy na podpätku a maličkú kabelku so zebrím vzorom, ktorú doplnilo rovnaké rúško, na otáčanie hlav okoloidúcich to nepochybne fungovalo. Ruku na srdce, väčšina z nás by spravila asi to isté.

Shayk je pritom majsterkou pútavej garderóby aj vo voľnom čase, o čom svedčia mnohé predchádzajúce kombinácie, v akých sa v uliciach New Yorku predviedla. Viac z nich si môžete pozrieť v našej galérii.

Modelka Irina Shayk v newyorskej časti West...
Ako topmodelka si Irina Shayk potrpí na...
+5Topmodelka Irina Shayk v štýlovom trenčkote...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #paparazzi #modelka #bez podprsenky

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...