Fitness párik na pláži: On ako z ocele, ale ruská kráska... v tomto fakt cvičí?

Na pláži v Sydney rozhodne nie je výnimočné stretnúť fyzicky zdatných nadšencov športu či príťažlivé dámy, ktoré sa rovnako pravidelne a usilovne venujú cvičeniu. V prípade tohto celebritného páriku však bola pozornosť zaručená.

12.11.2020 00:00
debata (4)
Nadšenci fitnessu na pláži v Sydney prilákali... Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia
Oxana Alexandra a jej partner Mark Edward Greenham Nadšenci fitnessu na pláži v Sydney prilákali pozornosť azda každého. Ruská rodáčka Oxana Alexandra a jej partner Mark Edward Greenham však nepútali pozornosť len silou a kondíciou...

Paparazzovia na pobreží v zóne, kde sa stretávajú nadšenci outdoorového tréningu, zachytili Marka Edwarda Greenhama, jedného z účinkujúcich televíznej šou Netflix pod názvom Beastmaster. Tento bývalý rakovinový pacient úspešne porazil zákernú chorobu a sám tvrdí, že za to vďačí aj svojej pevnej vôli a oddanosti žiť dynamicky a športovo.

Výsledky jeho zanietenia sú viditeľné na prvý pohľad. Greenham predvádzal na pláži pevné svaly, vyrysované brucho aj bicepsy, ktoré sa napínali pod váhou pridaných kotúčov, keď robil zhyby na hradze.

Azda ešte viac však pozornosť pripútala jeho polovička, kráska menom Oxana Alexandra, ktorá ako už meno naznačuje, pochádza z Ruska. Držiteľka titulu ICN Bikini Champion sa rozhodne nenechá zahanbiť, keď príde na vyrysované svalstvo a formované krivky. Prekvapivý však bol jej outfit na cvičenie. K pomerne jednoduchému bavlnenému tričku si totiž obliekla len miniatúrne belasé nohavičky, vykrojené tak vysoko vpredu aj vzadu, že dokázali ukryť naozaj len najintímnejšie partie.

Niet pochýb, že na mladučkú Oxanu musel zamieriť zrak nejedného návštevníka pláže. Či sa v tomto modeli aj pohodlne cvičilo, však asi vie už len ona sama. Možno chcela trošku zvýšiť počet svojich sledovateľov na Instagrame. Zatiaľ ich veľa nemá. Do hľadáčika paparazzov sa však už dostala, tak uvidíme o pár mesiacov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Looking at bae behind the camera like @mark_edward_g

Príspevok, ktorý zdieľa O X A N A (@oxana_alexandra),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I was trying to think what music to put over this video, but the reality is that I will never forget the real sound that is in this video. The feeling of heavy weight on your neck from the medals, that clinking sound and a trophy in my hand. OVERALL CHAMPION with my name on it. Dream come true? Yes but add some blood, sweat and tears to it. For some it was a journey of losing 15kgs, giving up bad habits and working their bum off at the gym. My journey is no exception. I have been putting my heart and soul into this lifestyle for years now. Through the years of blood, sweat and tears, sticking to my values, talking myself into the right eating habits, facing challenges with my body image, hours of talking myself into going to the gym to get my workout in. This was my life before I even realised that I can do this AND get a trophy . And once I put my mind to it, I was ready to grind. Big thank you to my coach @onus.hp , for guiding, educating and believing in me. Endless thank you to my family - my dear mum and sister who have been there through the years of my struggles and wins..no matter what❤️Thank you to my Mark @mark_edward_g , that was there for me all the way and never missed an opportunity to tell me how much he believes in me Thank you to my wonderful friends that were fighting for tickets and wanted to surprise me last minute Thank you to my amazing friends that were there for me every minute of my prep and comp, checking on me, watching me and caring! Friends that supported me on a daily basis with much needed advice. Real friends that knew how hard I worked and what this meant to me and stuck by my side till the end. It brought tears to my eyes to feel your support the night before and on the day. I can’t believe how blessed I am to have you all in my life. Thank you @laurenashleighcoaching for being so supportive and inspiring. Thank you posing queen @becc_pnbapro for being the definition of love, wisdom and support! And a big thank you to @icn_nsw for doing such a great job and making our show happen - thank you for your dedication, professionalism and ongoing support, it has been an amazing experience #fitness #icn_nsw

Príspevok, ktorý zdieľa O X A N A (@oxana_alexandra),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One year with this very special lady @oxana_alexandra

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Edward Greenham (@mark_edward_g),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Instagram #fitness #sydney #Oxana Alexander

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...