Vyjde z fitka a vyrazí vám dych! 49-ročná Burke má formu sexy študentky

Nie je to tak dávno, čo oslávila 49. narodeniny. Aj preto je príležitostná herečka, no tiež moderátorka a influencerka Brooke Burke hotovým magnetom pre paparazzov aj verejnosť.

13.11.2020 00:00
debata
Herečka, tanečnica a modelka Brooke Burke po... Foto: Stoianov-spot-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka, tanečnica a modelka Brooke Burke po tréningu v uliciach LA. Herečka, tanečnica a modelka Brooke Burke po tréningu v uliciach LA.

Len pred pár dňami sa bývalá partnerka herca Davida Charveta – fešáka z Pobrežnej hliadky, s ktorým sa rozviedli v roku 2018, objavila v uliciach LA. Paparazzovia ju zachytili ako vykračuje po absolvovanom tréningu v jednom z otvorených fitness-centier.

Pohľad na túto štvornásobnú mamu môže nejednému vyraziť dych, najmä, ak si uvedomí všetky súvislosti. Burke totiž vo svojom veku a po štyroch pôrodoch vyzerá akoby mala podpísanú zmluvu na večnú mladosť a telo finalistky súťaže krásy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Psssst! Coming soon @brookeburkebody

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Burke (@brookeburke),

Aj v uliciach Los Angeles sa objavila v jednodielnom elastickom body, ktoré zvýrazňovalo jej krivky, oblečené mala tiež tepláky – posadené však tak nízko, že na boku provokatívne vykúkal kúsoček nahého stehna. Burke skrátka vyzerala sexy a naozaj príťažlivo.

Za jej bezchybnou fyzickou formou však stoja roky tvrdého tréningu a životosprávy. Modelka a tiež niekdajšia tanečnica sa totiž so železnou pravidelnosťou už roky venuje cvičeniu a dokonca už nahrala aj niekoľko inštruktážnych videí pre iné ženy. Sprevádza tiež vlastným podcastom.

Ani pre tmavovlasú rodáčku z Connecticutu sa rok 2020 však nezaobišiel bez následkov pandémie. Jedným z nich bol aj fakt, že jej druhá dcéra Sierra si nemohla užiť dlhoočakávanú stužkovú a slávnosť na záver študijného roka. Herečka sľúbila, že sa to pokúsi dcére vynahradiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fitness #paparazzovia #forma #ulica #Brooke Burke

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...