Ani deň bez provokatívneho dekoltu?! Kylie Jenner stále zvádza na Instagrame

Okrem podnikateľských aktivít na trhu s dekoratívnou kozmetikou je Kylie Jenner stále aj internetovou hviezdou. Neprejde deň, aby sa neobjavila s nejakou novou momentkou na Instagrame.

16.11.2020 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner)

Dvadsaťtriročná členka slávnej rodiny Kardashian-Jennerovcov aj v uplynulých dňoch prispela k rozširovaniu svojej fanúšikovskej základne novými šteklivými zábermi. Na sociálnej sieti zverejnila najprv fotografiu v pestro vzorovanom tope, ktorý jej ledva zakryl poprsie. O pár dní neskôr potom pribudli aj fotografie z vlastného príbytku. A Jenner na nich pózuje len v podprsenke.

„Chýbaš mi, chýbam ti,“ napísala k ružovo ladenej fotografii, na ktorej má na sebe čiernu teplákovú sukňu a hladkú podprsenku telovej farby. Komu bol odkaz adresovaný, však nie je jasné a médiá sa len dohadujú, či mala na mysli svojho bývalého partnera alebo išlo skôr o provokatívnu slovnú hračku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner)

Jennerovej úspech s jej vlastnou líniou kozmetiky stále pokračuje a pred blížiaciami sa Vianocami stihla už nevlastná sestra Kim Kardashianovej podsunúť svojim sledovateľom aj pár tipov na nákupy.

Najnovším prírastkom v jej portfóliu je pleťová kozmetika Kylieskin, ktorú uviedla na trh v romantickom a cukríkovom ružovom balení.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #Instagram #sexy #Kylie Jenner

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...