Zvodná Jocelyn na pláži v Miami: Vyšportované telo, sexy krivky, je to skrátka fešanda!

Je jednou z novodobých hviezd modelingu, ktorým ku sláve pomohli aj internetové a sociálne médiá. Na pláži v Miami vyzerá skvelo.

17.11.2020 10:17
debata (1)
Modelka Jocelyn Chew na pláži v Miami... Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka Jocelyn Chew na pláži v Miami predvádzala svoje príťažlivé krivky. Modelka Jocelyn Chew na pláži v Miami predvádzala svoje príťažlivé krivky.

Reč je o krásnej Jocelyn Chewovej, ktorú paparazzovia zachytili na slnečnej americkej pláži pred pár dňami. Pohľad, ktorý sa im naskytol, patril rozhodne medzi príťažlivé.

Mladučká modelka Jocelyn sa roky venuje cvičeniu a fitnessu a na jej krivkách to aj patrične vidieť. Radí sa medzi štíhle dámy, no zároveň aj vyšportované krásky. Má pevné vypracované brucho a bezchybné stehná či pozadie. Chew je pritom aj ambasádorkou niekoľkých zdravých doplnkov výživy.

Na miamskej pláži ju bolo možné zahliadnuť v dvojdielnych miniatúrnych bikinách a predvádzať sexy figúru. Aj z paparazzovských fotiek je jasné, že Jocelyn výrazne pútala pozornosť iných návštevníkov pláže.

Na Instagrame túto krásku sleduje bezmála 570-tisíc sledovateľov, čo v americkom priestore, samozrejme, nie je až tak veľa. Ale všetko len do času. Odborníci jej predpovedajú veľkú budúcnosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JOCELYN (@jocelyn)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JOCELYN (@jocelyn)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #sexy

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...